Merhaba, bahsettiğin film "The Hitcher" olabilir mi?çok eskiden izlemiştim ama unuttum şimdi şu şekilde ilerliyordu Eskiden otoban çalışması yapmış ve orada ölmüş olan 4 kişinin ruhları o bölgeden gelip geçenleri de öldürüyor. Sonra birisinin oğlu da o otobanı kullanmak zorunda kalıyor tam onu da öldüreceklerken babanın ruhu veya hayaleti diğerlerini engelliyor, oğlunu kurtarıyor
Bahsettiğin film 2001 yapımı "jeepers creepers" olabilir filmde bir kardeş ve kız kardeş bir otobanın yanından geçerken eskiden orada çalışan ve ölen bir adamın hayaleti tarafından takip ediliyolar daha sonra adamın ruhu kardeşin hayatını falan kurtarıyodu güzeldi izlemiştim zamanındaçok eskiden izlemiştim ama unuttum şimdi şu şekilde ilerliyordu Eskiden otoban çalışması yapmış ve orada ölmüş olan 4 kişinin ruhları o bölgeden gelip geçenleri de öldürüyor. Sonra birisinin oğlu da o otobanı kullanmak zorunda kalıyor tam onu da öldüreceklerken babanın ruhu veya hayaleti diğerlerini engelliyor, oğlunu kurtarıyor
deneyeceğimFacebook'da bir grup vardı. Senin yaptığın gibi, aklına bir süre veya uzun süre önce bir yerde gördüğü veya izlediği ama şimdilerde hatırlayamadığı bir film sahnesi gelenler, sayneyi betimleyip filmin ismini öğrenmeye çalışıyorlardı. Hala da aktif olarak kullanılan bir grup. Arama yerine ''Neydi o filmin ismi?'' yazarsan 85.5k lık bir grup çıkacak oradan daha fazla cevap bulabilirsin, hala istediğin cevabı alamadıysan.
the hitcher izledim bence güzel film tavsiye edeerimçok eskiden izlemiştim ama unuttum şimdi şu şekilde ilerliyordu Eskiden otoban çalışması yapmış ve orada ölmüş olan 4 kişinin ruhları o bölgeden gelip geçenleri de öldürüyor. Sonra birisinin oğlu da o otobanı kullanmak zorunda kalıyor tam onu da öldüreceklerken babanın ruhu veya hayaleti diğerlerini engelliyor, oğlunu kurtarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?