5 May 2020 #1 HightXi H Onaylı Üye Katılım 4 May 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI Eski hesabımın şifresini unuttum mailde gitmio nasıl alabilirim
5 May 2020 #2 AbdullahYldz Seçkin Üye Katılım 29 Mar 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Tepki puanı 24 Ödüller 5 Yaş 28 6 HİZMET YILI HightXi' Alıntı: Eski hesabımın şifresini unuttum mailde gitmio nasıl alabilirim Genişletmek için tıklayın ... eski hesabımın şifresini bende unutmuştum mailden site maalesef yollamıyor chrome a şifreyi kaydetmişim ordan bakarak tekrar giriş yapabildim yoksa teknik destek başlığına yazabilirsin
HightXi' Alıntı: Eski hesabımın şifresini unuttum mailde gitmio nasıl alabilirim Genişletmek için tıklayın ... eski hesabımın şifresini bende unutmuştum mailden site maalesef yollamıyor chrome a şifreyi kaydetmişim ordan bakarak tekrar giriş yapabildim yoksa teknik destek başlığına yazabilirsin
18 May 2020 Admin #3 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Admin veya Kurucu birine mesaj atabilirsiniz bunun için veya Discord üzerinden de iletebilirsiniz.