6 Tem 2019 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Böyle bir klasöre icon ekledim bu resetleyince gidiyor kalıcı olmasını nasıl sağlarım?
7 Tem 2019 #2 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 689 Çözümler 1 Tepki puanı 149 Ödüller 7 Sosyal 7 HİZMET YILI Dostum ben de de öyle resetlerken derken bu arada bilgisayarı yeniden başlatınca mı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: Dostum ben de de öyle resetlerken derken bu arada bilgisayarı yeniden başlatınca mı ? Genişletmek için tıklayın ... Evet yeniden başlatınca icon gidiyor ben kalıcı durmasını istiyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
Suskun❞' Alıntı: Dostum ben de de öyle resetlerken derken bu arada bilgisayarı yeniden başlatınca mı ? Genişletmek için tıklayın ... Evet yeniden başlatınca icon gidiyor ben kalıcı durmasını istiyorum.
7 Tem 2019 #4 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 689 Çözümler 1 Tepki puanı 149 Ödüller 7 Sosyal 7 HİZMET YILI Velxus' Alıntı: Evet yeniden başlatınca icon gidiyor ben kalıcı durmasını istiyorum. Genişletmek için tıklayın ... Dostum yeni bir klasör kur sonra o iconu yükle ama iconun nerden yüklediysen orda kalsın silme veya değiştirme yani iceonu dosyaya koydun diyelim o iconu başka klasöre taşıdın gider Oyla 0 Olumsuz oyla
Velxus' Alıntı: Evet yeniden başlatınca icon gidiyor ben kalıcı durmasını istiyorum. Genişletmek için tıklayın ... Dostum yeni bir klasör kur sonra o iconu yükle ama iconun nerden yüklediysen orda kalsın silme veya değiştirme yani iceonu dosyaya koydun diyelim o iconu başka klasöre taşıdın gider