Şimdi virüsle ilgili bir sorunum yok, bilgisayarım temiz, ancak sorun şifrelenmiş dosyalar. Şifresi çözülmüş için bir çözüm bulamadımHocam öyle program varmıdır bilmiyorum ama kesin çözüm olarak pc format atman 30 dakika sürmez emin olabilirsin
kişisel bilgilerime zaten erişti, bu yüzden bilgisayarımı biçimlendiremiyorumHocam çok kötü bir virus gibi gözüküyor bence daha fazla kişisel bilgilerine ulaşmadan format atmanı tavsiye ederim
yardımın için çok teşekkür ederim efendimHocam bu şifreli dosyalar için bir ss atabilirsen sana daha iyi yardımcı olmaya çalışabilirim
sorun sabit diskte değil, şifrelenmiş dosyalardaEn iyi ihtimal yeni bir hdd almak olur. Ve bir daha aynı hataya düşmemen.
bir çözüm var mı?format at hocam
İnternette çözümler denedim ama sonuçsuzinternette arattığımda bir kaç tane video buldum senin sorunun ile ilgili
"".nols""
bunu yazdığımda çıktı
bence direk format atmalısın hiç riske girmemerhaba arkadaşlar, benim pc bir sorun var, pc dosyaları şifreleyen ve dosyaların şifresini çözmek için para isteyen bir virüs bulaşmış. dosya uzantısı: "" .nols ""
Herkes dosyaların şifresini çözmek için bir çözümü var mı?
bana yardım et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?