17 May 2020 #1 NorXwel Mustafa Kemal Atatürk Süper Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 683 Tepki puanı 154 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Dosyayı silmek istiyorum fakat uyarı alıyorum tüm izinleri açtığım halde çözümü nedir?
17 May 2020 #2 zumzumafksk Z Onaylı Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 135 Çözümler 3 Tepki puanı 9 Ödüller 4 8 HİZMET YILI Hocam yönetici olarak oturum açtığından emin misin denetim masasından kontrol eder misin Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 #3 tolgaysa T Uzman Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 287 Çözümler 2 Tepki puanı 11 Ödüller 2 Yaş 32 6 HİZMET YILI yönetici olarak aç olmazsa extarnal bir programla dene Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 #4 MrOuSs M Onaylı Üye Katılım 2 Haz 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI Klasoırun ıcıne girip içindeki istediğin seyı sılmeıy denesene bir Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 #5 MaLoute M Seçkin Üye Katılım 11 Mar 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Tepki puanı 53 Ödüller 7 9 HİZMET YILI hesap ayarlarından yeni birtane yönetici hesabı oluştur öyle dene olmazsa silinmeyen dosyaları silmek için 2-3 tane program var onlarla dene Oyla 0 Olumsuz oyla
hesap ayarlarından yeni birtane yönetici hesabı oluştur öyle dene olmazsa silinmeyen dosyaları silmek için 2-3 tane program var onlarla dene
17 May 2020 #6 badigard B momoland[jooE]fanı Süper Üye Katılım 31 Mar 2016 Mesajlar 656 Çözümler 9 Tepki puanı 52 Ödüller 9 10 HİZMET YILI konuk olarak girdiysen izin vermez. sileceğin dosyayı sağ tıkla özellikler güvenlik düzenle kullandığın hesaba tam denetim ver Oyla 0 Olumsuz oyla
konuk olarak girdiysen izin vermez. sileceğin dosyayı sağ tıkla özellikler güvenlik düzenle kullandığın hesaba tam denetim ver
17 May 2020 #7 cemalcan5673 C Uzman Üye Katılım 9 May 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI bilgisayarda yönetici olman gerek Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 Konuyu başlatan #8 NorXwel Mustafa Kemal Atatürk Süper Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 683 Tepki puanı 154 Ödüller 6 7 HİZMET YILI zumzumafksk' Alıntı: Hocam yönetici olarak oturum açtığından emin misin denetim masasından kontrol eder misin Genişletmek için tıklayın ... Evet yönetici olarak giriş yapmışım Post automatically merged: 17 May 2020 badigard' Alıntı: konuk olarak girdiysen izin vermez. sileceğin dosyayı sağ tıkla özellikler güvenlik düzenle kullandığın hesaba tam denetim ver Genişletmek için tıklayın ... Veriyorum daolmuyor Post automatically merged: 17 May 2020 badigard' Alıntı: konuk olarak girdiysen izin vermez. sileceğin dosyayı sağ tıkla özellikler güvenlik düzenle kullandığın hesaba tam denetim ver Genişletmek için tıklayın ... Veriyorum daolmuyor Post automatically merged: 17 May 2020 cevat36' Alıntı: hesap ayarlarından yeni birtane yönetici hesabı oluştur öyle dene olmazsa silinmeyen dosyaları silmek için 2-3 tane program var onlarla dene Genişletmek için tıklayın ... O programlar neler? Post automatically merged: 17 May 2020 cevat36' Alıntı: hesap ayarlarından yeni birtane yönetici hesabı oluştur öyle dene olmazsa silinmeyen dosyaları silmek için 2-3 tane program var onlarla dene Genişletmek için tıklayın ... O programlar neler? Oyla 0 Olumsuz oyla
zumzumafksk' Alıntı: Hocam yönetici olarak oturum açtığından emin misin denetim masasından kontrol eder misin Genişletmek için tıklayın ... Evet yönetici olarak giriş yapmışım Post automatically merged: 17 May 2020 badigard' Alıntı: konuk olarak girdiysen izin vermez. sileceğin dosyayı sağ tıkla özellikler güvenlik düzenle kullandığın hesaba tam denetim ver Genişletmek için tıklayın ... Veriyorum daolmuyor Post automatically merged: 17 May 2020 badigard' Alıntı: konuk olarak girdiysen izin vermez. sileceğin dosyayı sağ tıkla özellikler güvenlik düzenle kullandığın hesaba tam denetim ver Genişletmek için tıklayın ... Veriyorum daolmuyor Post automatically merged: 17 May 2020 cevat36' Alıntı: hesap ayarlarından yeni birtane yönetici hesabı oluştur öyle dene olmazsa silinmeyen dosyaları silmek için 2-3 tane program var onlarla dene Genişletmek için tıklayın ... O programlar neler? Post automatically merged: 17 May 2020 cevat36' Alıntı: hesap ayarlarından yeni birtane yönetici hesabı oluştur öyle dene olmazsa silinmeyen dosyaları silmek için 2-3 tane program var onlarla dene Genişletmek için tıklayın ... O programlar neler?
17 May 2020 #9 MaLoute M Seçkin Üye Katılım 11 Mar 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Tepki puanı 53 Ödüller 7 9 HİZMET YILI unlocker programı eğer bu silemezse youtubeda başka yollarıda mevcut ordan bakıp yapalirsin dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2020 Konuyu başlatan #10 NorXwel Mustafa Kemal Atatürk Süper Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 683 Tepki puanı 154 Ödüller 6 7 HİZMET YILI cevat36' Alıntı: unlocker programı eğer bu silemezse youtubeda başka yollarıda mevcut ordan bakıp yapalirsin dostum Genişletmek için tıklayın ... Nerene kurban biliyor msun neyse anladın sen. Eyw çok teşekkür ederim adamsın <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
cevat36' Alıntı: unlocker programı eğer bu silemezse youtubeda başka yollarıda mevcut ordan bakıp yapalirsin dostum Genişletmek için tıklayın ... Nerene kurban biliyor msun neyse anladın sen. Eyw çok teşekkür ederim adamsın <3