16 May 2023 #1 Syena S Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 6 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Clienti açmaya çalışınca bu hatayı veriyor ayrıyetten windows defender'ım ya da başka bir güvenlik uygulamam komple hiçbirisi yok. Altta da verdiğim gibi sslere bakabilirsiniz. Yönetici olarak da açıyorum ayrıyetten.Bir bakışta güvenlik
Clienti açmaya çalışınca bu hatayı veriyor ayrıyetten windows defender'ım ya da başka bir güvenlik uygulamam komple hiçbirisi yok. Altta da verdiğim gibi sslere bakabilirsiniz. Yönetici olarak da açıyorum ayrıyetten.Bir bakışta güvenlik
Çözüm By Legend crazy 16 May 2023 Anti virüs kapali olsada güvenlik duvarı yetkileri acik kalir dostum denetim masasindan güvenlik ve güncellestirmelerden tam kapattığina emin ol
Anti virüs kapali olsada güvenlik duvarı yetkileri acik kalir dostum denetim masasindan güvenlik ve güncellestirmelerden tam kapattığina emin ol
16 May 2023 #2 Muhammet Kansas M Onaylı Üye Katılım 15 May 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI defenderı kapat olur. Oyla 0 Olumsuz oyla
16 May 2023 #3 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Anti virüs kapali olsada güvenlik duvarı yetkileri acik kalir dostum denetim masasindan güvenlik ve güncellestirmelerden tam kapattığina emin ol Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Anti virüs kapali olsada güvenlik duvarı yetkileri acik kalir dostum denetim masasindan güvenlik ve güncellestirmelerden tam kapattığina emin ol