12 Haz 2016 #1 99ender99 9 Onaylı Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Yaş 24 10 HİZMET YILI Dragon City Severlere Özel Bir Gems Hilesi İle Karşınızdayım 1 Kere Yaptıgınızda 3 Gems Veriyor --VIDEO-- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Not : Video Alıntıdır --SITE-- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap --SITE Güvenlik Raporu-- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dragon City Severlere Özel Bir Gems Hilesi İle Karşınızdayım 1 Kere Yaptıgınızda 3 Gems Veriyor --VIDEO-- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Not : Video Alıntıdır --SITE-- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap --SITE Güvenlik Raporu-- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
12 Haz 2016 #2 Bayserseri B Uzman Üye Katılım 8 Haz 2016 Mesajlar 172 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Kardeş Bana Dragon Hack Lazım
19 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 99ender99 9 Onaylı Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Yaş 24 10 HİZMET YILI Bayserseri' Alıntı: Kardeş Bana Dragon Hack Lazım Genişletmek için tıklayın ... Veridğim Sitede 200 Gems Karşılıgı Bir Tane Dragon Seçip Alabilirsin Zaten Sitede Gems Hilesi Var 1 Yapışta 3 Tane Veriyor
Bayserseri' Alıntı: Kardeş Bana Dragon Hack Lazım Genişletmek için tıklayın ... Veridğim Sitede 200 Gems Karşılıgı Bir Tane Dragon Seçip Alabilirsin Zaten Sitede Gems Hilesi Var 1 Yapışta 3 Tane Veriyor