Uzman Üye
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel olmuş <3
BLACKxYGT'S#7777Süper olmuş ellerine sağlık. Discord adresini bırakma şansın var mı?
ben oynadım hile yokedit iyi de şarkı çok kötü bee eline sağlık hileylemi oynadınız doğru söyleyin
Kesinlikle hocam ama mükemmel yani tek kelime ile.Dostum video tasarım işi yaptığım için sana bir kaç önerim olacak.
Video gözü çok yoruyor (yani benim yordu) o vuruş efeklerinin büyümesi saçma fakat sallanma efectleri güzel olmuş.
sondaki kazandınız bölümündeki ateş yeri falan güzel sadece saçma zoomlar ve gözü yormayan bir arka plan seçersen güzel olacaktır. Önerilerimi hakaret veya kötü eleştiri olarak algılama başarılı olacağına inanıyorum iyi çalışmalar.
Hayır dostum, şarkı mükemmel uymuş videoya.edit iyi de şarkı çok kötü bee eline sağlık hileylemi oynadınız doğru söyleyin
Şarkı kötü olmuş diyorum hayır dostum mükemmel olmuş diyor ikimizin fikri aynı olacak değil.Post automatically merged:
Hayır dostum, şarkı mükemmel uymuş videoya.
Katılıyorum. Bunun dışında gayet iyi, eline sağlık.Öldürme efektlerine zoom yapmak yerine daha farklı bir şey olabilirdi bence, ama emeğine sağlık güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?