- Yasaklandı
-
Pointer bilen de olurhocam hile kodlamayı bilsem 1 an düşünmez gelirdim mic felanda sorun değil her şey var
özele gelsene biraz konuşalım veya özelden dc felan atPointer bilen de olur
Amaç proje geliştirmek ve yeni özellikler eklemek buna 2 kişi zor yetiyoruz...Bence alımı boş verin en iyisi bildiklerinle çalışmak ben şu aralar yalnızım ve mutluyumSize de tavsiye ederim...
Uygundur kardeşim sorun yok yazı dilin hızlıysa sorun yoktur.Moruq ben varımda mikrafon bozuk pointer bulurum hile kodlarım herşeyi yaparım sizin için uygun mu ?
Yzı dilinden kastığın kodlama hızı mı ?Uygundur kardeşim sorun yok yazı dilin hızlıysa sorun yoktur.
Hızlı yazıyosan sorun yoktur dc vererek gelebilrisen sevinirimYzı dilinden kastığın kodlama hızı mı ?
WoLLeG#3826 ekle discordan buyur gelHacım Pek Kodlama Bilmem Fakat Mic Var Discord da var Tw Bağlantısıda vardır Hızlı Yazarım
Discord adresine bekleniyosunHacım Pek Kodlama Bilmem Fakat Mic Var Discord da var Tw Bağlantısıda vardır Hızlı Yazarım
Reis Yaş Sıkıntı Olurmu ?Discord adresine bekleniyosun
Sıkıntı yoktur buyur gel özelden yazdımReis Yaş Sıkıntı Olurmu ?
Reis Yaş Sıkıntı Olurmu ?
Özelden mesaj atıyorum dc içinMic var Discord var ayrıca çok eskiden beri ortamdayım ki üyelik tarihime bakSadece çok mesaj yazmamışım o kadar. Ayrıca kodlama da çok iyi olmasam da iyiyim diyebilirim.
Pointer bulma konusu ise Array veya yöntemleri bilirim. Yaş 17 | Team da bulunmayı isterim çünkü böyle ortamlarda insanlar birbirlerine çok şey katıyorlar.
Ben varım pointer bulmam ama hile kodlarım. Knk benide al mic var ama baya cızırtılı kullanmıyorum ama hızlı yazıyorum. Bu arada bende eskişehirliyimÖzelden mesaj atıyorum dc için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?