Onaylı Üye
güzel olmus bekliyorum
Seni aşağılayıcı bir şey demedim zaten neden boşa atarlanıyorsun. Gerçek D3D bu değil, ben kimseyi bilgisi az, zayıf diye aşağılamam, yargılamam aksine destek veririm bizim yorumumuzu kötü olarak algılama, inşallah kendini geliştirirsin.@NightStar @#Frenzy O zaman siz yapımda görelim el emeği olan herşeye atlamayın
JoygameHile hangi oyunun hilesidir ?
1. Her insan hata yapar he ben yapmam diyosan ayrı konuBirincisi, Laoder değil Loader.
İkincisi, Bilinmeyen özellikler nedir biraz açıklarsan iyi olur.. Sonuçta kullanıcıları boşuna beklentiye sokmaya gerek yok.
Üçüncüsü, proje iyi hoş elinize emeğinize sağlık. Ama yanlış bir hilgi vermişsiniz, LOG SORUNUNU .NET UYGULAMALARINDA KALICI OLARAK KALDIRAMAZSIN. Yapacağın tüm modifikasyonlar geçici çözüm bulacaktır bilgine..
Düzeltmeye deniyeceğizKnka hilenin misc ve player bolumlerini biraz yanlıs dizmişsin sanki düzenlersen iyi olur bkz: silah özelliklerini misce çek.. ve benzeri çok fazla..
TeşekkürlerEllerinize sağlık ikinizinde başarılarınızın devamını dilerim.![]()
Karakter oto aktif anti ahh hata vermesin diye orayada ekledim obj ve csh oto hepsi bir sorun yokusta 8 saat kodlamaya mı verdiniz kodlama + pointer işinemi eğer için işinde pointer varsa iyi diyemem neden dersen envanter real slot olmallıydı bıçak olması için ve karakteri oto aktif yapsaydın iyi olurdu oyunu aşşa almak bu loadere yakışmaz inşalalh oto objdir log sorunu yaşamassa yine bu olanlar bile çok iyi ellerinize sağlık demek düşer bana
Böyle gel canımı ye teşekkürlerSeni aşağılayıcı bir şey demedim zaten neden boşa atarlanıyorsun. Gerçek D3D bu değil, ben kimseyi bilgisi az, zayıf diye aşağılamam, yargılamam aksine destek veririm bizim yorumumuzu kötü olarak algılama, inşallah kendini geliştirirsin.
1. Her insan hata yapar he ben yapmam diyosan ayrı konu
2. Biz bilgilendirme yaptık az konu takibi yaparak herşeye atlamazsın
3.6 saat kullandım hileyi ne oyundan atma ne log verdi log çözümü yada resource yapmadım![]()
bu konuda haklı 6 saat le ilişkisi yok sadece tekil kişi veya 1-2 kişi kullanmayla 24-48 saat arayla tespit ediliyor çok kişi kullanımında daha hızlı farkediyor ayrıca 6 saat kesin çözüm değil 24-48 saat deneyip bu karara varılması gerekiyor ama ben log vereceğine kesin eminim hatta iddasınada girerim vb.nette log sorunu çözmek kolay değilÇok değil 1-2 güne oyunun koruması yasaklı program olarak gormeye başlar
bu konuda haklı 6 saat le ilişkisi yok sadece tekil kişi veya 1-2 kişi kullanmayla 24-48 saat arayla tespit ediliyor çok kişi kullanımında daha hızlı farkediyor ayrıca 6 saat kesin çözüm değil 24-48 saat deneyip bu karara varılması gerekiyor ama ben log vereceğine kesin eminim hatta iddasınada girerim vb.nette log sorunu çözmek kolay değil