Seçkin Üye
Amd Ryzen 5 3400G Vega Graphics 11 driver yüklerken Hata 182 veriyor Denemediğim şey kalmadı son çare buraya yazdım yardım edebilecek var mı ?
Desteği olmadığını bildiğim için Windows 10 Kullanıyorum hocam zaten fakat hata veriyor.Hocam windows 7 veya 8 mi kullanıyorsun?
Zira bildiğim kadarı ile R3 ve R5 VEGA APU'ların 8.1'e (ve öncesine) desteği yok. Yine de teyit etmekte fayda var. Eğer öyle ise Windows 10 1709 kurmak zorunda kalabilirsin.
hayırçözüm bulabildin mi
O zaman kaldı %10 luk kısım . Aşağıdaki dediklerimi aynen uygula.Bunuda Denedim hocam
Yeni gördüm hocam deniyorumO zaman kaldı %10 luk kısım . Aşağıdaki dediklerimi aynen uygula.
Windows 10'da Sürücü İmza Uygulamasını Devre Dışı Bırakma diye google da arat bu işlemi uygula.
Sonrasında tekrar sürücüyü kurmayı dene.
Sonucu buraya yaz.
Hmmm windows 10 32 mi 64 mü? Ve sürümü kaçYeni gördüm hocam deniyorum
Edit: 182 Hatası
Post kasmayın da yeter herkes aynı şeyi yazmış zaten. Arkadaş 3 kere format attığını belirtmiş zatenFormat atabilirsin kardeşim son çare olarak her şeyi denediğini söylüyorsun format son çaredir her şeyi çözer
Windows 10 Home 64 BitHmmm windows 10 32 mi 64 mü? Ve sürümü kaç
Aklıma şuan için sadece windows update geliyor muhtemelen güncellemişsindir , Vaktim olduğunda senin için amd türkiye ile yazışabilirim en sağlıklı yol bu gibi görünüyor, istersen bu arada sende mail atabilirsin.Windows 10 Home 64 Bit
Kusurabakma hocam geç cevap veriyorum işlerim vardı mavi ekran hatası alıyorum artık bu driver işi 2.planda benim için
Hocam çok iyi ingilizcem olmadığı için atmadım benim için atabilirsen çok memnun olurum, Windows Update ilede güncelledimAklıma şuan için sadece windows update geliyor muhtemelen güncellemişsindir , Vaktim olduğunda senin için amd türkiye ile yazışabilirim en sağlıklı yol bu gibi görünüyor, istersen bu arada sende mail atabilirsin.
Paylaşırım tabikide yeterki çözüm olsun.çözümünü bulursan paylaşırmısın
hayır dediğim gibi format atıncada oldu yani birşey yüklemeden oldu.Yorumları ve denediğin yöntemleri okudum da bi çakışma var gibi sisteminde. Son zamanlarda visualler ile oynadın mı hiç ? Yada imzasız birşey yükledin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?