Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Beyler Örnek Veriyorum Pchunter gibi programlarda .sys li driver lar var onları unload ediyorsun öyle bir program varmı yada source leri var mı lütfen yardım
Bi uygulama hizmet yöneticisi kullanıyosa o hizmet yöneticisi ile durdurulabilir lakin hizmet yöneticisi kullanmıyosa bi driveri unloadlamanın tek yolu farklı bi driver kullanmaktır, Driver kullanmak içinde dığıtal imza gerekir imzasız driverler çalışmaz, (Bypass atmadığın sürece) Onun dışında imza doğrulamasını devre dışı bırakabilirsin lakin o durumda oyun çalışmaz güvenlik sistemi buna izin vermez. En temiz yol driveri imzalıyabilirsin buda özel sirketlerden satın alabileceğin imza ile olur.
Ve Son olarak Windows 10 larda (Windows 8 veya 8.1 dede olabilir)Driver thread oluşturduysa veya bi uygulama tarafından driver kullanılıyosa (Oyunun kendisi veya İşletim sisteminin kendisi)Unload atamazsın mavi ekran verir