18 Nis 2022 #1 LowDmL 0xc00007b Uzman Üye Katılım 6 Şub 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Başlık her şeyi açıklıyor. Söz konusu mapper, UC'den alınmıştır. Kayıt defterinde, Kod: HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\LargePageDrivers valuesini oluşturmanız gerekir. Github: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İyi eğlenceler.
Başlık her şeyi açıklıyor. Söz konusu mapper, UC'den alınmıştır. Kayıt defterinde, Kod: HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\LargePageDrivers valuesini oluşturmanız gerekir. Github: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İyi eğlenceler.
18 Nis 2022 #2 Duffy Duck Seçkin Üye Katılım 23 May 2018 Mesajlar 522 Çözümler 8 Tepki puanı 74 Ödüller 8 8 HİZMET YILI ne yapıcaz ne edicez biraz detaylı söylesen
18 Nis 2022 #3 fferhatt80 F Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2018 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Duffy Duck' Alıntı: ne yapıcaz ne edicez biraz detaylı söylesen Genişletmek için tıklayın ... Bırakıp kaçmış
Duffy Duck' Alıntı: ne yapıcaz ne edicez biraz detaylı söylesen Genişletmek için tıklayın ... Bırakıp kaçmış
18 Nis 2022 Konuyu başlatan #4 LowDmL 0xc00007b Uzman Üye Katılım 6 Şub 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Duffy Duck' Alıntı: ne yapıcaz ne edicez biraz detaylı söylesen Genişletmek için tıklayın ... Açıklanacak ne var konuda? shellcodeni driverlerin .data sectionunda çalıştırmanı sağlayan bir mapper.
Duffy Duck' Alıntı: ne yapıcaz ne edicez biraz detaylı söylesen Genişletmek için tıklayın ... Açıklanacak ne var konuda? shellcodeni driverlerin .data sectionunda çalıştırmanı sağlayan bir mapper.
18 Nis 2022 #5 fferhatt80 F Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2018 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 6 8 HİZMET YILI LowDmL' Alıntı: Açıklanacak ne var konuda? shellcodeni driverlerin .data sectionunda çalıştırmanı sağlayan bir mapper. Genişletmek için tıklayın ... arkadas sunu dıyor driver da nasıl yapacagız derlıyecez fşlan dıyor sanırım
LowDmL' Alıntı: Açıklanacak ne var konuda? shellcodeni driverlerin .data sectionunda çalıştırmanı sağlayan bir mapper. Genişletmek için tıklayın ... arkadas sunu dıyor driver da nasıl yapacagız derlıyecez fşlan dıyor sanırım
18 Nis 2022 #6 Duffy Duck Seçkin Üye Katılım 23 May 2018 Mesajlar 522 Çözümler 8 Tepki puanı 74 Ödüller 8 8 HİZMET YILI fferhatt80' Alıntı: arkadas sunu dıyor driver da nasıl yapacagız derlıyecez fşlan dıyor sanırım Genişletmek için tıklayın ... arkadaş birşeyden bahsetmiş ama ne olduğunu bilmiyorum sshellcode felan diyor ama neyin ne için ne işe yaradığnı bilmiyorum ben. bu ne işimize yarayacak ne yapıcaaz açık anlatmamış. dediğim gibi bahsettiği konuyu bilmiyorum bilmeyenler ne yapacak
fferhatt80' Alıntı: arkadas sunu dıyor driver da nasıl yapacagız derlıyecez fşlan dıyor sanırım Genişletmek için tıklayın ... arkadaş birşeyden bahsetmiş ama ne olduğunu bilmiyorum sshellcode felan diyor ama neyin ne için ne işe yaradığnı bilmiyorum ben. bu ne işimize yarayacak ne yapıcaaz açık anlatmamış. dediğim gibi bahsettiği konuyu bilmiyorum bilmeyenler ne yapacak
18 Nis 2022 #7 huseyinkrccc H Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 26 6 HİZMET YILI daha açıklayıcı olabilir arkadaşlara katılıyorum.