- Yasaklandı
-
MassiveStroke' Alıntı:Bunun İçin Konu Açmana Gerek Yok Yetkililer Uğraşıyo
Lykix' Alıntı:MassiveStroke' Alıntı:Bunun İçin Konu Açmana Gerek Yok Yetkililer Uğraşıyo
Sadece sorunu bildirmek istedim yanlış bir şey yok bunda.
CauS' Alıntı:İkisinide aynı çarlamı girdin
Lykix' Alıntı:CauS' Alıntı:İkisinide aynı çarlamı girdin
Evet dün drowd lite hilesine kartal çarımla girdim bir şey olmadı bugune kadar. Bugün ise yenı gelen hileye kartal çarımla gırdım ban yedı
CauS' Alıntı:Lykix' Alıntı:Evet dün drowd lite hilesine kartal çarımla girdim bir şey olmadı bugune kadar. Bugün ise yenı gelen hileye kartal çarımla gırdım ban yedı
Dün girdiğin lite sürümümüydü
Lykix' Alıntı:CauS' Alıntı:Dün girdiğin lite sürümümüydü
Evet lite sürümüydü hatta bir kaç kişi konu açmıştı lite sürümünde ban yok diye.
MassiveStroke' Alıntı:Noluyo Bişi Anlamadım Biri Diyo Dün Ban Yemedi Biri Diyo Bugün Ban Yedi Kafa Giti :S
CauS' Alıntı:Lykix' Alıntı:Evet lite sürümüydü hatta bir kaç kişi konu açmıştı lite sürümünde ban yok diye.
O sürüm ban atıyordu saat 4-5 gibi güncelledik
Lykix' Alıntı:MassiveStroke' Alıntı:Noluyo Bişi Anlamadım Biri Diyo Dün Ban Yemedi Biri Diyo Bugün Ban Yedi Kafa Giti :S
Lite sürümünde ban problemi yoktu. Bugün gelen CallSign hilesinde ban problemi olduğu için konu açtım
CauS' Alıntı:Lykix' Alıntı:Lite sürümünde ban problemi yoktu. Bugün gelen CallSign hilesinde ban problemi olduğu için konu açtım
Dün yediğin banlar bugün işleniyor litede girdiysen onun banı bugün gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?