DUAL BOT ile script kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
You can dual boot your pc
so you wont have the problems with windows 11 previlieges.
it would be a plus point for you to use windows 10+ 11 together .
just would need a disk parition free about 50 gb atleast.

WİN11 sürüm düşürme adlı konuma yardımcı olmak için yabancı bir user bana bu mesajı atmış. Dual bot yapmayı biliyorum ve neden bu daha önce aklıma gelmedi dedirtti.

Asıl windows sürümümü c ye kursam, d den parça 100 gb bir bölüm ayırıp oraya da scripti kursam, c ye girip c de yüklü olan lolde oynayıp
e de ki windowsda da script yükleyip sadece e dosyalarındaki lolü çalıştırırsam
loglar birbirine karışır mı?

Bu sürüm işinden ziyade bu fikir bana bunu getirtti ve 2 işletim sistemine 2 ayrı lol setuplamayı düşündürttü. Yardımcı olabilcek var mı? Ya da bunu yapan?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
okurken basım döndu :) denedin mi bun sen

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum script zaten ud yani böyle şeylere kalkışman gerekmez ayrıca bilgisayar katlamlarında 7 katman var hile korumaları genelde 5. katmana yerleşir windowsunda altına yani 3. parti programlar 5. katmanında altında bulunursa sorun olmaz yakalanamaz yani.
Kısaca sen istersen usb den aç hileyi yinede hile korumasında yakalanmış bir hile seni her halde banlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yo banlasın zaten, normal lol ve sistemi ssd li sistemden açarken, scriptli lolü ve sistemi hdd üzerinden açacağım. Hdd mesela tespit edildi ordaki windowsta hile yapıyorum temp klasörlerinde loglar bulunuyor. Mantıken ssd deki lolde normal oynamaya devam etmem lazım değil mi?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
3. parti programlar 5. katmanında altında bulunursa sorun olmaz yakalanamaz yani.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Peki velevki ban yedim. C de yani ssd de oynadığım main hesaplarım da ban yer mi? yoksa maximum hwıd ban alırım ve ordaki hesaplarıma durumu ucuz atlatır mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gereksiz bır ugras ama taktır ettım ve ayrıca sonuc onemlı sonuc olarak kulllanıcaksın kacınılmaz son :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Olayın gerekliği ya da gereksizliğinden ziyade kendime bariyer yaratabilir miyim bunu merak ediyorum. Çünkü aynı anda hem main hesabımı hem sc hesabımı oynamak istiyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dual bot işini başarıyla kurdum. Lolde halihazırda gold3 seviyesindeyim. Bu sc işi için acele etmeyeceğim sizlerden cevap bekleyeceğim. Acaba diğer sürücüdeki ve sistemdeki lol sc kullandığım loglardan etkilenir mi emin olamadım. Bu süreçte de eskiden plattım, yine plata kasmaya devam edeceğim.

Parece que o lol esta a todo vapor de novo em
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
WİN11 sürüm düşürme adlı konuma yardımcı olmak için yabancı bir user bana bu mesajı atmış. Dual bot yapmayı biliyorum ve neden bu daha önce aklıma gelmedi dedirtti.

Asıl windows sürümümü c ye kursam, d den parça 100 gb bir bölüm ayırıp oraya da scripti kursam, c ye girip c de yüklü olan lolde oynayıp
e de ki windowsda da script yükleyip sadece e dosyalarındaki lolü çalıştırırsam
loglar birbirine karışır mı?

Bu sürüm işinden ziyade bu fikir bana bunu getirtti ve 2 işletim sistemine 2 ayrı lol setuplamayı düşündürttü. Yardımcı olabilcek var mı? Ya da bunu yapan?
when u fix that show to us how

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam okurken başım döndü nefes nefese kaldıım umarım yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...