kanka tam olarak okursan açtığım konu açıklamasını 0 olarak aldığımı belirttim zaten gereksiz cevaplar yazmaya ve bilgili davranmaya ne kadar meraklı bir toplumumuz var ya çıldırcam yemin ederim herkes sallıyor adam gibi bilgisi olan nadir kişi var şurda yaRamlerde hasar olabilir 2. el falansa çizik vardır belki veya desteklenmiyor olabilir. Aldığın yere rapor verebilirsin.
RAMlerin aynı marka ve aynı model mi? eğer öyle değilse mhz değerleri ve cl değerleri aynı mı ?Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ramlerinden biri arızalandı 4*2 8 gb ram vardı bende madem alcam bi tane 8 lik alayım dedim ve 0 bir adet 8 gb ram aldım ancak bilgisayara takınca kendini yeniden başlatıyor windows onarıma hazırlanıyor diyor ve sonra üzgünüz bi sorunla karşılaştık yeniden başlatılması gerekli diyor sürekli bunu yapıyor yeni aldığım rami çıkarınca açılıyor aidata dan anakartın çipsetini kontrol ediyorm desteklediği ram 16 gb yazıyor ancak toplamda 12 gb ram olmasına rağmen açılmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirimra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?