Seçkin Üye
Ya evi basarlarsa ne olcak dostum ben elime bir uçak yada tekne geçirebilirsen temiz bir adaya kendimi atardım daha sonra silah geliştirme ve yardım isteme konusunda ne yapabileceğimi düşünürdümgiderdim bi dağ evi bulurdum orayı korunaklı hale getirir tuzaklar yerleştirir bunca zamandır aradığım sessizlik ve huzuru bulduğum için keyif çayımı yudumlardım
valla basarlarsa ne diyim çayımı yudumlamaya devam ederim şanslıysam beni bulamazlar şanssızsam zombi olurda çayımı yudumlamaya devam ederim :dYa evi basarlarsa ne olcak dostum ben elime bir uçak yada tekne geçirebilirsen temiz bir adaya kendimi atardım daha sonra silah geliştirme ve yardım isteme konusunda ne yapabileceğimi düşünürdüm
Ya da boşver bene zombilere katılırım ondan sonrada bir cafede zombilerle okey çevirirdik benden güzel deli zombi olur
Alacan eline tek kırmayı ve baltayı Allah ne verdiyse savunma hatlarını kırıp kendini kurtar baktın kurtaramıyon kendini zombi ol geç zombi kafasıda yaşamakta güzel olurvalla basarlarsa ne diyim çayımı yudumlamaya devam ederim şanslıysam beni bulamazlar şanssızsam zombi olurda çayımı yudumlamaya devam ederim :d
Nerede bulacaksın acaba zombi pandemisi varken ?yer altı sığınağı bulup orda yaşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?