Sıtma sadece hastalıklardan biri. Binlerce hastalık taşıyabiliyorlar.ben ipe bağlamıştım küçüken evcil hayvan yapmıştım sineği yemek bile veriyodum sıtma çok sıklıkla görünen bi hastalık değil ayrıca amozon ormanlarında çok fazla var sadece
en çok görülen sıtma diye biliyorum başka ne tur hastalıklar taşıyorlar ki =?Sıtma sadece hastalıklardan biri. Binlerce hastalık taşıyabiliyorlar.
Aklına gelebilecek neredeyse tüm virüsler ve hastalıklar.en çok görülen sıtma diye biliyorum başka ne tur hastalıklar taşıyorlar ki =?
pekiya bunları nasıl vücutlarınamı desem yada başka yerlerine nasıl alıyolar veya üretiyoarlarmı ?Aklına gelebilecek neredeyse tüm virüsler ve hastalıklar.
Normalde sivrisinekler nektar ve su gibi maddelerle beslenir. Fakat dişi sivrisinekler yumurta olgunlaşması ve sağlıklı yumurta gelişimi için memeli kanından yararlanmak zorunda. Çünkü üreteceği onlarca yumurta için kandaki hemoglobin proteininden ve içerisindeki demir atomundan yararlanır.pekiya bunları nasıl vücutlarınamı desem yada başka yerlerine nasıl alıyolar veya üretiyoarlarmı ?
Bir yerde okumuştum ben demekki doğruymuş eline sağlıkDünya tarihinde ki en ölümcül canlı, hastalık taşıyan sivrisinekler.
Ekli dosyayı görüntüle 80714
Sıtma, sarıhumma gibi hastalıkları bulaştıran sivrisinekler yılda 750 bin can alıyor.
En tehlikeli ikinci canlı türü ise insanlar.
Malesef ki yılda 475 bin ölüme yol açıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?