Dünyanın En Acı Biberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Caroline Reaper

caroline-reaper_780x432-f24bm9ob0u.jpg

Rekorlar Kitabına Girmiş En Acı biberler. Bu resimlere bakınca bile acı kokusu eminimki burnunuza gelecektir.

Acı sever arkadaşlarımız bu yazım tam size göre. Şimdiye kaar yediğniz tüm acıları unutun. cünkü bu acı biber duyunca vay canına diyeceksiniz. öncelikle şunu belirtmekte yarar dünyanın en aci biberi Scoville Acılık Ölçeğine göre yaklaşık değeri
1,500,000 scoville acılık değerindedir.
bu demek oluyorki bizim yediğimiz normal acı biberlerin Scovvile acılık ölceğine göre 100 scovvile acıdır. yani siz düşünün ne kadar acı.
Bu acı biberleri ünlü youtuberlar yemişti zaten. Videolarını Youtubeden bulabilirsiniz.

Yukarıda ‘da yazıldığı gibi inanılmaz bir acı değeri olan dünyanın en acı biberi Caroline Reaper dir. Birazda scoville acılık ölçeğinden bahsetmekte yarar var. Adındanda anlaşılacağı üzere acının ölçü birimidir. 1912 yılında Wilbur Scoville isimli farmakolog tarafından geliştirilmiştir.

Şimdi Gelelim bu biberler neler olduğunda kesinlikle ne kadar acı severseniz sevin bu acı biber sizi acıdan uzaklaştırır !!!

Guinness rekorlar kitabına 2013 yılında girmiştir.

Jason McNabb isimli rekortmen 3 taneyi 10.95 saniyede rekorlar kitabına girmiştir.

indir.jpg

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
Olsa da yesem :D

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
az önce orkun ışıtmak'ın videosunu izledim sen konu açmışın :D

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende onun acı sos videosunu gordum ordan aklıma geldi bi araştırıym dedim bunları buldum :D
Hacı Bana Rica Etsem Birşey Araştırır Mısın Ben Bulamadım Sen Bu İşlerden Anlıyon :D
Raftın Steam Sürümünün Bedavasının 32 Bit Uyumlusu
Yada
Astroneere Çok Benzeyen Bedava Bi Oyun 32 Bit

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hacı Bana Rica Etsem Birşey Araştırır Mısın Ben Bulamadım Sen Bu İşlerden Anlıyon :D
Raftın Steam Sürümünün Bedavasının 32 Bit Uyumlusu
Yada
Astroneere Çok Benzeyen Bedava Bi Oyun 32 Bit
Rastın tabikide bulurum ama bunun için farklı iletişim yeri lazım bana özelden ulaş !!!

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ağzı sulanan tek kişi benmiyim

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim vazgeç artık boş konu açma biraz yararlı olsun 2veya 3 kere açsan neyse bu 20. Felan bak boşver hakkınla ol esitörü;)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
9 HİZMET YILI
Şu konuların kimseye faydası yok sadece boş kalabalık olsun diye konu açıyosunuz yapmayın. sonra ban yediğinizde abi ben neden ban yedim oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şu konuların kimseye faydası yok sadece boş kalabalık olsun diye konu açıyosunuz yapmayın. sonra ban yediğinizde abi ben neden ban yedim oluyor.
Arkadaslar bu konu hakkında merak etmiş bende yyoğun üstek üzerine bu konuyu paylaştım bi sakıncası olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...