- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
bende öyle düşünüyorum ama parası olan boş harcamak yerine alabilir diyelim :/bence pcye bu kadar para saçmalık tüm oyunları ultra dlss açık halde 100 fps göstersin yeter kalanı saçmalık
Küçük bir araştırma yaptım kaynaklarını atayım ;Aşırı pahalı bir kasa. Bu bilginin kaynağı nedir? Bunu da açıklar mısın.
Küçük bir araştırma yaptım kaynaklarını atayım ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dünyanın en iyi oyuncu bilgisayarı yazdım ve baktım ilk sırada bu kasa çıktı, teslerine baktım özelliklerinne baktım bende bu olduğuna karar verdimzaten neredeyse her official sitede yazıyor 14TB SSD FALAN VAR uWwuuwuwUWUuw 16 GB RAMM VE EXTREME OCLI OfOFofOFofOFf
Thank you, but we are writing the best and most expensive. <3THE MASTERBOX K501L K501L & RGB
this is cheap and the best case for pc and it will keep your pc cool too.
don't SPAM!!obrigado eles me ajudaram também
reis konu bu değil ben sadece dünyanın en iyisini tanıtttımİdial bi toplama Bilgisiyar en iyisi hem fazla para harcamazsın hem tam performans alırsın
Kral anladımda yani bende kendi fikrimi söyledimreis konu bu değil ben sadece dünyanın en iyisini tanıtttım
sadece bilgiseyar oyun oynamak için değil kibence pcye bu kadar para saçmalık tüm oyunları ultra dlss açık halde 100 fps göstersin yeter kalanı saçmalık
Zenginler alır zaten ama şöyle düşünmek lazım abd'de bu 44.000bin tl :/Bir Bilgisayara Bu Kadar Para Ödemezsin Ne Oynucan Bunla Kardeşim Ama Alacak Kişi Epey Zengindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?