Durum çok ciddi
Dünyamızı istila eden "Anti Gamers" büyük çapta hasar vermekte. Sayısı gittikçe azalan Gamer kitlesi yardım çığlıkları sessiz bir şekilde yükselmekte. Bir Robinhood bekler iken karşımıza sürekli Thanos çıkıyor ve sürekli yok olmamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Gamer olarak bu yaşama devam etmemiz gerekiyor iken bizi en iyi anti gamer kimse o kazansın mantelitesine sürüklüyorlar. Bu yanlış ve bu çok yanlış. Neslimiz yok oluyor, uyanın. Sizi manifestoya davet ediyorum. Bi çok oyunda oyun heyecanını %100 oranında bozacak hilelerin üretimini durdurmanızı tavsiye ediyorum. Wall bi yere kadar okey ama aim,recoil, uçma, zıplama, hız bu tarz hile seçimleri gerçekten oyunu direk sildirtiyor.
Her ne kadar espritüel bi tarzda anlatımım olduysada lütfen ciddiyet ile okumanızı ve bir gamer olarak düşünmenizi ve bu yaşamanı kurtarmanızı talep ediyorum. Güç herzaman bozmaya elverişlidir. Ama düzeni koruyamadıktan sonra bir kahraman olamaz ve kimsenin gözünde sevilen karakter olamazsınız. Sizi imtiyazlı bir şekilde hareket etmenize ve vizyon dahilinde manifesto'nuzu yayınlamanızı talep ediyorum.
Güç ve Gurur sizinle olsun...