Öyle bir şey yokligi aynı olsa bile elosu yüksek olsa da giremiyorsun
etkilemiyor, 2 gün öncesine kadar girebiliyorduksezon sonu bitirdiği lig neydi?
Denedim düzelmedi maalesef 2 gündür böyle :/Kanka iştemciyi kapatıp açın güncelleme bugudur sonra olur muhtemelen
o zaman güncellemeden dolayı bug a girmiş olabilir.Öyle bir şey yok
etkilemiyor, 2 gün öncesine kadar girebiliyorduk
sil tekrar yükle o zaman son çareDenedim düzelmedi maalesef 2 gündür böyle :/
11 yıldır oynuyorum oyunu, her sezon her yama güncellemeleri okurum böyle bir şey yok. Kaynağınız nedir?ikinizden birisi eğer gecen sezon grandmaster ustalık bitirdiyse lpsi yuksek ise giremezsiniz
Maalesef böyle bir şey değil, MMR duo girmeyi engellemez zaten. Güncelleme öncesine kadar duo girebiliyorduk, MMR olarak da eşit sayılırız aynı anda sıraya girince aynı oyuna denk gelebiliyoruz rahatcaDostum oyunda gizli bi dereceli sistemi var ve bunun adına MMR deniliyor. Takım arkadaşının ligi master ve üzeriyse mmr olarak giremezsin. Bunu anlamanın bir yolu var ikinizde solo giriceksiniz oyuna takım arkadaşlarınızın rankına bakın böyle anlayabilirsiniz.
MMR duo girmeyi engeller. Hesapların maç geçmişini porofessorden nickleri gizleyerek at takım arkadaşlarının rankı görünecek şekilde.Maalesef böyle bir şey değil, MMR duo girmeyi engellemez zaten. Güncelleme öncesine kadar duo girebiliyorduk, MMR olarak da eşit sayılırız aynı anda sıraya girince aynı oyuna denk gelebiliyoruz rahatca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?