Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duolingo da turist seviyesindeydim bugün baktığımda beni çaylak 1.ünitiye atmış teknik desteğe yazdım sorunu çözemediler bunun bir hilesi var mı çünkü ben onlarca saatimi tekrar turist seviyesine kasamam
Böyle durumlarda en etkili yöntem içerik üreticinin kendisiyle muhatap olmaktır. İçerikle alakalı sorunları ticket atarak belirtmişsiniz. Sorun, üreticinin kendisinden kaynaklı bir durum. Ücretli versiyon kullanıyorsanız eğer, yatırdığınız ücretin, geri iadesi talebinde buluna bilirsiniz. Böyle bir sorun için, hile yazılımı mevcut olduğunu sanmıyorum. Şuan tek çözüm olarak içerik üreticiyle muhatap olmanız daha sağlıklı olacaktır.
İyi Forumlar dilerim. Sağlıklı ve mutlu kalınız.
Böyle durumlarda en etkili yöntem içerik üreticinin kendisiyle muhatap olmaktır. İçerikle alakalı sorunları ticket atarak belirtmişsiniz. Sorun, üreticinin kendisinden kaynaklı bir durum. Ücretli versiyon kullanıyorsanız eğer, yatırdığınız ücretin, geri iadesi talebinde buluna bilirsiniz. Böyle bir sorun için, hile yazılımı mevcut olduğunu sanmıyorum. Şuan tek çözüm olarak içerik üreticiyle muhatap olmanız daha sağlıklı olacaktır.
İyi Forumlar dilerim. Sağlıklı ve mutlu kalınız.