Çözüldü Duolingo Seviye Atlamanın Yolu Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Duolingo da turist seviyesindeydim bugün baktığımda beni çaylak 1.ünitiye atmış teknik desteğe yazdım sorunu çözemediler bunun bir hilesi var mı çünkü ben onlarca saatimi tekrar turist seviyesine kasamam

Çözüm
Böyle durumlarda en etkili yöntem içerik üreticinin kendisiyle muhatap olmaktır. İçerikle alakalı sorunları ticket atarak belirtmişsiniz. Sorun, üreticinin kendisinden kaynaklı bir durum. Ücretli versiyon kullanıyorsanız eğer, yatırdığınız ücretin, geri iadesi talebinde buluna bilirsiniz. Böyle bir sorun için, hile yazılımı mevcut olduğunu sanmıyorum. Şuan tek çözüm olarak içerik üreticiyle muhatap olmanız daha sağlıklı olacaktır.
İyi Forumlar dilerim. Sağlıklı ve mutlu kalınız.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Böyle durumlarda en etkili yöntem içerik üreticinin kendisiyle muhatap olmaktır. İçerikle alakalı sorunları ticket atarak belirtmişsiniz. Sorun, üreticinin kendisinden kaynaklı bir durum. Ücretli versiyon kullanıyorsanız eğer, yatırdığınız ücretin, geri iadesi talebinde buluna bilirsiniz. Böyle bir sorun için, hile yazılımı mevcut olduğunu sanmıyorum. Şuan tek çözüm olarak içerik üreticiyle muhatap olmanız daha sağlıklı olacaktır.
İyi Forumlar dilerim. Sağlıklı ve mutlu kalınız.

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Teknik Destek çözemedi ise burası da çözemez sanırım, direkt seviye atlama yok mu Duolingo'da? Sadece bir teste girip direkt o seviveye gidiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...