Süper Üye
Hocam daha önce başka hesabım kapatıldı sonra özür dileyip açtılar. her şeyi okudum bi ihlalim yok.Durduk yere olduğunu sanmam politikalarını ihlal eden bir durum olmuş olmalı yada senden kaynaklanan bir sorun vardır sana yardımcı olabilecek linkleri bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bi dene sonra tekrar bizi bilgilendir
bana da zamanında yapmışlardı ancak hala yapmadılar. hangi mail'e atmalıyımMail at dönüş sağlıyorlar benimde kapatılmıştı
Hocam kart benim kendi paramdan ödüyorum. Chargeback ne onu bilmiyorum. Token çalmak dediğin hesabıma giren yok. Ek olarak daha önce de başka hesabımı banlayıp sonra özür dilemişler ve açmışlardı. Bu tarz şeyler olabiliyor demek ama pratik çözüm lazım.Çalıntı kredi kartıyla işlem yapmışsındır.Veya chargeback yapmışsındır banka yoluyla geri iade almışsındır vs. Sebepsiz ban diye bir şey yoktur
Evt arkadaşıma da oldu düzgün kullanmıyorlarÇalıntı kredi kartıyla işlem yapmışsındır.Veya chargeback yapmışsındır banka yoluyla geri iade almışsındır vs. Sebepsiz ban diye bir şey yoktur
iade 1 kere geçen sene ettim. ilk alacağım zaman yanlışıkla classic almıştım. sonra iade edip direkt normal nitro geçtim. banka hesabımdan ödemeleri gösterebilirimEvt arkadaşıma da oldu düzgün kullanmıyorlar
teşekkürler. keşke olsaydı öyle bir şeyhesabını biri çalıp hesabı devre dışı bırak yazdı büyük ihtimal mailini kontrol et hesabın ile ilgili bişey yazmış olabilirler
arkadaşlarından birisi yapmış olmasın?teşekkürler. keşke olsaydı öyle bir şey
Token çalınıp yasaklı birşey yapılmış olabilir özellikle cc yazısına karşı çok duyarlı discord o tarz birşey yazdıysan ban atar
Çalıntı kredi kartıyla işlem yapmışsındır.Veya chargeback yapmışsındır banka yoluyla geri iade almışsındır vs. Sebepsiz ban diye bir şey yoktur
hesabını biri çalıp hesabı devre dışı bırak yazdı büyük ihtimal mailini kontrol et hesabın ile ilgili bişey yazmış olabilirler
arkadaşlarından birisi yapmış olmasın?
Spama düşmüşsün muhtemelen mesaj attığın kişilerden biri spam işaretlemiş seni banını kaldırdığını yazıyor birdahakine kaldırmaz sanırım
2. kaldırışlarıSpama düşmüşsün muhtemelen mesaj attığın kişilerden biri spam işaretlemiş seni banını kaldırdığını yazıyor birdahakine kaldırmaz sanırım
Bu seferlik kaldırıyorum yazmışlar bilmem2. kaldırışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?