Üye
Küfürlü yorum yazmış olabilirim işte klâsik amk anneni skym vs.. zaten daha önceden ihtar almıştı ama 2 kere kurtardım şimdi olanın tek farkı 24 saat olunca hesabınız kapatıldı bir yanlışlık olduysa şuraya boldirin diyordu linke tıklayıp adımları yaptığında tekrar alıyordum ama şimdi ne hesabım kapatıldı diyor ne geri almak için linke tıklayın işte sadece biz 24 saat içinde değerlendirecez yazıyoryanlış profil fotosu veya dm üzerinden küfür falan ettiysen yemiş olabilirisn
küfür den dolayı olabilir kanka geçmiş olsunKüfürlü yorum yazmış olabilirim işte klâsik amk anneni skym vs.. zaten daha önceden ihtar almıştı ama 2 kere kurtardım şimdi olanın tek farkı 24 saat olunca hesabınız kapatıldı bir yanlışlık olduysa şuraya boldirin diyordu linke tıklayıp adımları yaptığında tekrar alıyordum ama şimdi ne hesabım kapatıldı diyor ne geri almak için linke tıklayın işte sadece biz 24 saat içinde değerlendirecez yazıyor
Geri gelirmi hâlâ devam ediyor3. taraf uygulamasıyla kullandığını tespit edip incelemeye almış olabilirler.
Yorumlarda böyle bir adam vardı Instagram hesabında kapattığı hesapları gösteriyordu bende dedim öyle kolay değil kardeş alamazsın demiştimKanka hesabın çalınmışta olabilir bana İnstagram kullanıcısı diye geldi basmadım hiç linke çoğu kişinin hesabını çalmışlar
Telif mi diyecem ne alaka acaba :dİnstagram çok sebepsiz ban atıyor. En son story de rdr2 hoş bir manzara atmıştım. 10 Dakika sonra hesap kilitlendi. 24 saat içinde iletişime geçtim ve hesabımı açtılar.
Bende anlamadım. Alt tarafı hoş bir manzaraya denk geldim ve paylaşmak istedim. En azından hesap açıldı. Bir hata olmuş falan dediler.Telif mi diyecem ne alaka acaba :d
Çok kısıtlıyorlar sırf obez kelimesini kullandığım için saçma sapan insanlar yorumu mu spamlıyor onun için bile ihtar geldi, aq fazla alternatifte yok çevremdeki insanların kullandığı yaygın olan inşaallah birgün bunların şirketleride tarihin tozlu sayfalarına karışırİnstagram çok sebepsiz ban atıyor. En son story de rdr2 hoş bir manzara atmıştım. 10 Dakika sonra hesap kilitlendi. 24 saat içinde iletişime geçtim ve hesabımı açtılar.
Vpn kullanarak girmek buna dahilmi veya aynı numaraya kayıtlı farklı hesap öyle yapsaİnstan farklı ip lerden çok fazla giriş denemesi yapıldıysa gücenlik senbebiyle askıya alınmış olabilir
Oh oh maşallahÇok kısıtlıyorlar sırf obez kelimesini kullandığım için saçma sapan insanlar yorumu mu spamlıyor onun için bile ihtar geldi, aq fazla alternatifte yok çevremdeki insanların kullandığı yaygın olan inşaallah birgün bunların şirketleride tarihin tozlu sayfalarına karışır
Post automatically merged:
Vpn kullanarak girmek buna dahilmi veya aynı numaraya kayıtlı farklı hesap öyle yapsa
Çok avukata sövdüğüm oldu instagramda ksndkdndjd aga takıntılı insanlar yapma ihtimalleri düşük ama yaparlarsa onlar yapar şikayet edicem vs diyorlardı en sontartıştığın birileri olduysa sana gıcıklık olsun diye parayla kapattırmış olabilir. çok ufak ücretlere istenilen hesapları kapatıyorlar. sitelerde var bu satışlar
Harbi öyle yaptıkları şeyler instadaki botları değil normal kullanıcıları etkiliyorknk İnsta Çok gereksiz ban atıyor cıdden hesabımda profıl fotosu yok ve 300 takıpcım var diye incelemeye aldırlar la
İnsta bot veya stalker uygulamaları kullandığın için olmuş olabilirInstagram hesabıma girmeye çalışırsam
"Bilgilerini Verdiğin İçin Teşekkürler
Bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişebileceksin."
3.taraf programla giriş yapmıştım bir ara ama ondan sonra şifremi değiştirmiştim bu yazıyı alalı 3-4 gün oluyor birkaç kere daha olmuştu ama ozman bukadar uzun sürmemişti
Ve Facebook'dan sms olarak Instagram hesabına erişim sağlamak istiyorsanız şu linke tıklayın diyor tıklayınca yime bu yazıya atıyor telefondan ve Google'dan girmekte farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?