Durduk yere Instagram hesabım kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Usta eski bir hesaptan "2005 yılından açılmış bir hesap mesela" senin pp ni alıp bu benim hesabımı kopyalıyor gibisinden kapatmış olabilirler %85 bu yöntemden kapatıyorlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Instagram hesabıma girmeye çalışırsam
"Bilgilerini Verdiğin İçin Teşekkürler
Bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişebileceksin."
3.taraf programla giriş yapmıştım bir ara ama ondan sonra şifremi değiştirmiştim bu yazıyı alalı 3-4 gün oluyor birkaç kere daha olmuştu ama ozman bukadar uzun sürmemişti
Ve Facebook'dan sms olarak Instagram hesabına erişim sağlamak istiyorsanız şu linke tıklayın diyor tıklayınca yime bu yazıya atıyor telefondan ve Google'dan girmekte farketmiyor
1 uyarıdan sonra bir uyarı daha yersen kapatılabilir öyle duymuştum

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
24 saat sonra girmeye çalıştığında açılmışsa eywallah
açılmazsa kapanma nedeni yazar zaten
Post automatically merged:

Usta eski bir hesaptan "2005 yılından açılmış bir hesap mesela" senin pp ni alıp bu benim hesabımı kopyalıyor gibisinden kapatmış olabilirler %85 bu yöntemden kapatıyorlar
sanmıyorum taklit yediğini

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum benim de topluluk kurallarını ihlal ettiğim gerekçesiyle hesabım kapatıldı... Üstelik ne birine küfrettim ne de hesabımda bir şey paylaştım ( 0 post ) şimdi ise yardım bile etmiyorlar form doldurup gönderiyorum gerisi yok... dönüş yapmyıorlar.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum benim de topluluk kurallarını ihlal ettiğim gerekçesiyle hesabım kapatıldı... Üstelik ne birine küfrettim ne de hesabımda bir şey paylaştım ( 0 post ) şimdi ise yardım bile etmiyorlar form doldurup gönderiyorum gerisi yok... dönüş yapmyıorlar.
Geçmiş olsun kanka , destek hizmetleri aşırı kötü :D

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka yüksek ihtimalle yorumlar'dan aldığın şikayetler üzerinde timeout yemişsindir. Çevren de seninle uğraşacak bir insanevladı yok ise ilk kural geçerlidir her zaman. Geçmiş olsun.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şuan benim de kapalı fakat benimki farklı cihaz ve konumlardan girildiği için kapatılmış sanırım. 1 aydan fazla oldu mail attım ama hala bir geri dönüş yok...

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Geri gelirmi hâlâ devam ediyor
Post automatically merged:

Yorumlarda böyle bir adam vardı Instagram hesabında kapattığı hesapları gösteriyordu bende dedim öyle kolay değil kardeş alamazsın demiştim :D o olabilrmi
Çok önemli bir hesapsa instada hesapları açan tipemeler var, ne kadar güvenilir ne kada rücret isterler bilmiyorum sahlam bir araştırma yapmak gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka çok hesap banlıyolar 5 yıllık hesabımı hesabın kullanıcısı olduğunu doğrulayamadık diye banlamışlardı yazın bir açık oluşmuş sistemlerinde bazılarıda bu açığı kullanıp benim hesabımı yakmıştı öyle bir durum söz konusu olabilir geçmiş olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga geçen gün buraya baktım dedimki niye kapatılır acaba felan derken sabah baktım benim hesabımda kapanmış fotoğraf bile atmam kolay kolay şaka gibi

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga geçen gün buraya baktım dedimki niye kapatılır acaba felan derken sabah baktım benim hesabımda kapanmış fotoğraf bile atmam kolay kolay şaka gibi
Çok sıkıntılı aq benim fotoğraf vs vardı ama 8 takipçili bir hesaptı daha açılmadı hala aynı yazı var

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Instagram hesabıma girmeye çalışırsam
"Bilgilerini Verdiğin İçin Teşekkürler
Bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişebileceksin."
3.taraf programla giriş yapmıştım bir ara ama ondan sonra şifremi değiştirmiştim bu yazıyı alalı 3-4 gün oluyor birkaç kere daha olmuştu ama ozman bukadar uzun sürmemişti
Ve Facebook'dan sms olarak Instagram hesabına erişim sağlamak istiyorsanız şu linke tıklayın diyor tıklayınca yime bu yazıya atıyor telefondan ve Google'dan girmekte farketmiyor
birden fazla ıhbar buna sebep olmuş olabilir hiçbişey yapmamış olsan bile bazı seni sevmeyen insanlar bot kullanarak kapattırmış olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...