Üye
hocam sıfırladım az önceBilgisayarında virüs olabilir, arkada program çalıştırıyor olabilir. Pc fazla ısınıyor olabilir. Bi format atmayı denemelisin benim tavsiyem
Sıfırlamak işe yaramayabilir. Ayrıca diğer oyunlarda test etme şansın oldu mu?hocam sıfırladım az önce
csyı tekrar yükledim lakin gene düzelmedi ve virüs korumam her zaman açık duruyor
knk laptop un ekran kartını değiştirebiliyormuyumknk youtunede unlostun hızlandırmasını yap olmassa yeni ekran kartı al
day of infamy bağımlısıyım.5 10 fps arası kaybım var onda da ama csde yarı yarıya düştüSıfırlamak işe yaramayabilir. Ayrıca diğer oyunlarda test etme şansın oldu mu?
son çare o hocam mecbur yapacağımen iyisi format
Anlıyorum. Driver updatelerini yaptığınızdan emin olun. Halen devam ederse bunu format atıp tekrar denemeni istiyorum.knk laptop un ekran kartını değiştirebiliyormuyum
bu zamana kadar bir sorunu yokdu paylaşımla beraber 10 gb yazıyoranlamadım ya bu işi
Post automatically merged:
day of infamy bağımlısıyım.5 10 fps arası kaybım var onda da ama csde yarı yarıya düştü
hocam dedikleriniz için teşekkür ederim.iyi akşamlarAnlıyorum. Driver updatelerini yaptığınızdan emin olun. Halen devam ederse bunu format atıp tekrar denemeni istiyorum.
Hocam her şey düzgün yani ayarladım ve güncelCsgo nvidia ile çalışmıyor olabilir. Nvidia denetim masasından ayarlamayı dene
para yok kardeşşşşşUpdate your pc its pc problem <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?