senin işlemcinle ekran kartın nebende de cpu da oluyor dostum çözemedim
r3 3100 ve rx570 4gb ekran kartını deişicem ama sonrasenin işlemcinle ekran kartın ne
eğer işlemcin ekran kartını yeterli destekleyemiyorsa istersen çözünürlüğü 1x1 yapNe kadar az çözünürlük o kadar fps artışı bence monitör değişme.
Mantıklı olarak Eğer işlemci, ekran kartının hızına yetişemiyorsa ve sen işlemciyi hızlandıramazsan ne yaparsın?Benim laptopta aynı durumu yapıyor sırf cpu ya yükleniyor oyunlarda fps çöküşü yaşıyordum bi formatladım şuan gpu ya yükleniyor oyunlarda garip gelebilir ama düzeldi istersen bi formatla çözünürlükle bi alakası yok bu arada ne kadar düşürürsen o kadar iyi fps alırsın
Zaten sistemi topladığımda ilk yaptığım driver güncellemeleriydi :/driverlerini vs güncelle derim bi bilmiyorum neden olduğunu ama ilk çözüm yolu olarak bu geldi aklıma
bence işlemciye bi oc çeksin bide öyle deensin amd nini kendi programı var programla bile değiştirebiliyor güç ayarını denemekte fayda vareğer işlemcin ekran kartını yeterli destekleyemiyorsa istersen çözünürlüğü 1x1 yap
Mantıklı olarak Eğer işlemci, ekran kartının hızına yetişemiyorsa ve sen işlemciyi hızlandıramazsan ne yaparsın?
Cevabı söyleyeyim ekran kartınının hızını kesersin, çözünürlük artarsa ekran kartı daha fazla yorulur ve performansı yavaşlar. Yukarıdada dediğim gibi grafikleri ne kadar düşürsemde arttırsamda hemen hemen aynı fps değerlerini almam tesadüf değil.
ikiside çok iyi donanım ve uyumlular, cpu değerinin düşük olması zaten normalmiş tabi eğer fps düşüklüğü yaşıyorsan bilmemr3 3100 ve rx570 4gb ekran kartını deişicem ama sonra
overclock tehlikeli olduğundan o fikri pek tutmadım ama en son çare olarak deneyeceğim sağolbence işlemciye bi oc çeksin bide öyle deensin amd nini kendi programı var programla bile değiştirebiliyor güç ayarını denemekte fayda var
kanka fps düşüklüğü yaşıyorum mesela çözünürlük düşünce fps daha da düşüyorikiside çok iyi donanım ve uyumlular, cpu değerinin düşük olması zaten normalmiş tabi eğer fps düşüklüğü yaşıyorsan bilmem
Post automatically merged:
overclock tehlikeli olduğundan o fikri pek tutmadım ama en son çare olarak deneyeceğim sağol
işlemcin ve ramin nebende de 1050 ti gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?