Onaylı Üye
üzel oyunlar 1 2 tanesi kötüydü sanırım1: Team Fortress 2 (Fortnite Çakması)
2: World Of Tanks (Savaş Sevenler İçin Birebir)
3: Block Post (CS:GO'NUN GRAFİK DÜŞÜK HALİ C:S 1.6 GİBİ ÖNERİRİM)
4: War Trigger 3 (World Of Tanks gibi ama içinde fps moduda var)
5: Ylands (Online Kendi Parkurlarınızı Yada Başkasının Parkurunu oynayabilceğiniz bir oyun tavsiye ederim)
6:Spooky's Jump Scare Mansion (korku oyunu her sistem açar)
7:Sinking Simulator (gemi taşıyorsunuz sağlam bir gemi yapmanız lazım ve batmamsı tabii)
8:Aim Lab (csgo yada fps oyunlarına girmeden önce aiminizi ısındırmanızı sağlıyacak bir oyun)
9:SCRAM (en sevdiğim fps oyunu online)
10:WWII Online (Asker'deymiş Gibi hissedeceksiniz)
11:BLOCK Multiplayer: RPG (gta san andreas'ın online ve ücretsiz hali öneririm grafikleri biraz kötü)
12:Slapshot (buzhokeyi ama çok tatlı bir oyun)
BONUS:Chaos (oyunu incelemedim ama portal gibi eğlenceli bir oyun)
Listem Bu Kadardı MemoryHackers ailesi Bayramınız Mübarek Olsun Selametle Kalın.
çok haklısın acayip iyiyditeam fortress zamanında ne oynardım ya güzel oyun
bende seviyorum ama 22 gb olmasa iyiteam fortress zamanında ne oynardım ya güzel oyun
hepsi ücretsizYanlarına paralı mı değil mi onları da yazsaydın daha güzel olurdu
:c kusura bakma değiştirmeye çalışırımTF2 Gibi bir kral oyunu fortnite çöpü ile yan yana koyduğun için zekandan şüphe ederim .
Bide çakması demişsin tilt oldum bro düzelt şunu
++Minecraft bence mc de ekleyebiirsin1: Team Fortress 2 (Fortnite Bunun Yanında Çöp)
2: World Of Tanks (Savaş Sevenler İçin Birebir)
3: Block Post (CS:GO'NUN GRAFİK DÜŞÜK HALİ C:S 1.6 GİBİ ÖNERİRİM)
4: War Trigger 3 (World Of Tanks gibi ama içinde fps moduda var)
5: Ylands (Online Kendi Parkurlarınızı Yada Başkasının Parkurunu oynayabilceğiniz bir oyun tavsiye ederim)
6:Spooky's Jump Scare Mansion (korku oyunu her sistem açar)
7:Sinking Simulator (gemi taşıyorsunuz sağlam bir gemi yapmanız lazım ve batmamsı tabii)
8:Aim Lab (csgo yada fps oyunlarına girmeden önce aiminizi ısındırmanızı sağlıyacak bir oyun)
9:SCRAM (en sevdiğim fps oyunu online)
10:WWII Online (Asker'deymiş Gibi hissedeceksiniz)
11:BLOCK Multiplayer: RPG (gta san andreas'ın online ve ücretsiz hali öneririm grafikleri biraz kötü)
12:Slapshot (buzhokeyi ama çok tatlı bir oyun)
BONUS:Chaos (oyunu incelemedim ama portal gibi eğlenceli bir oyun)
Listem Bu Kadardı MemoryHackers ailesi Bayramınız Mübarek Olsun Selametle Kalın.
MİNECRAFT'ı bilmeyen kalmadı ondan koymadım ama ekliyim++Minecraft bence mc de ekleyebiirsin
verry goodIs team fortress 2 any good or bad?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?