Uzman Üye
önerin için teşekkür ederim en kısa sürede windows 7 kuracağımwindows 7 max üstündekiler kötü olur
bence hiç bu pc ye yatırım yapmasın zaten ddr2 ölü bir sistem bit pazarında aynı sistemi toplarsınİlk önce ramini yükseltip 64 bit kurmanı öneririm 32 bit ile zaten tam verim alamazsın ki daha sonrada win 10 pro kurmanı tavsiye ederim
ama bildiğim kadarıyla windows 7 lite sürümü diye birşey yok bazı kişilerin işletim sistemini değiştirmesi ile verdiği isim önemli dll dosyaları eksik gelebiliyormuş bazı forumlarda okumuştumWindows 7 en iyi tercih olacaktır. Hatta windows 7 lite vb de kullanabilirsin.
Resmi olarak evet yok. Bireysel kullanıcıların yaptıkları var. Ne kadar güvenilir orası tartışılır tabii ki.ama bildiğim kadarıyla windows 7 lite sürümü diye birşey yok bazı kişilerin işletim sistemini değiştirmesi ile verdiği isim önemli dll dosyaları eksik gelebiliyormuş bazı forumlarda okumuştum
aslında windows 10 sürümün bazı kullanıcılar tarafından yapılan hızlandırılmış versiyonunu kurmak istiyorum fakat dahada yavaşlar diye korkuyorum windows 10 gereksiz hizmetleri kaldırma gibi birşey varmıdır hocam senide yoruyorum kusuruma bakma.Resmi olarak evet yok. Bireysel kullanıcıların yaptıkları var. Ne kadar güvenilir orası tartışılır tabii ki.
Ben şahsen "Revision" adlı kullanıcının yaptığı Windows 10 2004'un editli sürümünü kullanıyorum sana da önerirdim fakat 32bit desteği yok maalesef.
Var. Fakat eski bir sisteme windows 10 kurmak pek mantıklı değil. hem RAM yeterli olmaz hem SSD yok sıkıntı yaşarsın.aslında windows 10 sürümün bazı kullanıcılar tarafından yapılan hızlandırılmış versiyonunu kurmak istiyorum fakat dahada yavaşlar diye korkuyorum windows 10 gereksiz hizmetleri kaldırma gibi birşey varmıdır hocam senide yoruyorum kusuruma bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?