21 Ocak 2017 Yasaklandı #1 TheVeıL T Ultra Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 616 Tepki puanı 24 9 HİZMET YILI http://memoryhackers.org/images/smilies/video.png Kod: Duvarda Değişik Yürüme(Cshell.dll): je -> olmazsa [ jne ] olarak taratınız. fstp st(0) fstp dword ptr [ebp+08] fld dword ptr [ebp+08] call fstp dword ptr [ebp+08] fld dword ptr [ebp+08] pop ebp ret fstp st(1) -> ("1" Sonuç Çıktıktan Sonra "3" Yapınız.) -Yukardaki point duvardaki şekilde ki gibi yürümenizi sağlıyor.-Nasıl yapılcagını bilmeyen low'lar öğrensin bana bunla ilgili soru sormayın .d
http://memoryhackers.org/images/smilies/video.png Kod: Duvarda Değişik Yürüme(Cshell.dll): je -> olmazsa [ jne ] olarak taratınız. fstp st(0) fstp dword ptr [ebp+08] fld dword ptr [ebp+08] call fstp dword ptr [ebp+08] fld dword ptr [ebp+08] pop ebp ret fstp st(1) -> ("1" Sonuç Çıktıktan Sonra "3" Yapınız.) -Yukardaki point duvardaki şekilde ki gibi yürümenizi sağlıyor.-Nasıl yapılcagını bilmeyen low'lar öğrensin bana bunla ilgili soru sormayın .d
21 Ocak 2017 Yasaklandı #2 Hawaii H Banlı Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI Video 16 saniyelik 11 saniyesi intro
21 Ocak 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 TheVeıL T Ultra Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 616 Tepki puanı 24 9 HİZMET YILI boş olmasın dedimm
21 Ocak 2017 Yasaklandı #4 Hawaii H Banlı Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI TheVeıL' Alıntı: boş olmasın dedimm Genişletmek için tıklayın ... Olsun bro'da bu sadece sende gözüktüğünü biliyorsundur
TheVeıL' Alıntı: boş olmasın dedimm Genişletmek için tıklayın ... Olsun bro'da bu sadece sende gözüktüğünü biliyorsundur
21 Ocak 2017 #5 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI bu asm ne yha .s
21 Ocak 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 TheVeıL T Ultra Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 616 Tepki puanı 24 9 HİZMET YILI Hawaii' Alıntı: TheVeıL' Alıntı: boş olmasın dedimm Genişletmek için tıklayın ... Olsun bro'da bu sadece sende gözüktüğünü biliyorsundur Genişletmek için tıklayın ... sen nerden biliyon ben denemedimde sadece bende gözüküyomu diyede ondan soruyom o zaman real envanterdeki silahlarda sadece bizde gözüküyor boş yapma kesin nitelikte konuşma
Hawaii' Alıntı: TheVeıL' Alıntı: boş olmasın dedimm Genişletmek için tıklayın ... Olsun bro'da bu sadece sende gözüktüğünü biliyorsundur Genişletmek için tıklayın ... sen nerden biliyon ben denemedimde sadece bende gözüküyomu diyede ondan soruyom o zaman real envanterdeki silahlarda sadece bizde gözüküyor boş yapma kesin nitelikte konuşma
21 Ocak 2017 Yasaklandı #7 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI kardeş c.e bypass vermsın ?