5 Haz 2016 Yasaklandı #1 Süloo S Banlı Üye Katılım 2 Haz 2016 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 Yaş 25 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dinlemeyene Darılırım Valla [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Saçma sapan cümlelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Hayatımı mahveden gülmelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]İnandığım bu onca yeminlerden….[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Elimden kayıp gidenlerden…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Ömrümden… aldın beni benden.[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Şimdi haber yok o gemilerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Gönüldedir gözümde silinenler.[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Unutuldu tüm bilinenler, yeniden gel…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Gel parçalansın bütün doğrularım,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Ben hayalimde sadece seni kurgularım,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Harap oldu duygularım ve kaçtı uykularım,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Benim kaygılarım var… acılarım…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Tükenmeyen ayrılık sancıları,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Zamanla demir aldı gönlümün yolcuları…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Emir sarkisozvar.com Şamur Yeni şarkı[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Saçma sapan cümlelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Hayatımı mahveden gülmelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]İnandığım bu onca yeminlerden….[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Elimden kayıp gidenlerden…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Ömrümden… aldın beni benden.[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Şimdi haber yok o gemilerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Gönüldedir gözümde silinenler.[/FONT]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dinlemeyene Darılırım Valla [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Saçma sapan cümlelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Hayatımı mahveden gülmelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]İnandığım bu onca yeminlerden….[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Elimden kayıp gidenlerden…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Ömrümden… aldın beni benden.[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Şimdi haber yok o gemilerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Gönüldedir gözümde silinenler.[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Unutuldu tüm bilinenler, yeniden gel…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Gel parçalansın bütün doğrularım,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Ben hayalimde sadece seni kurgularım,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Harap oldu duygularım ve kaçtı uykularım,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Benim kaygılarım var… acılarım…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Tükenmeyen ayrılık sancıları,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Zamanla demir aldı gönlümün yolcuları…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Emir sarkisozvar.com Şamur Yeni şarkı[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Saçma sapan cümlelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Hayatımı mahveden gülmelerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]İnandığım bu onca yeminlerden….[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Elimden kayıp gidenlerden…[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Ömrümden… aldın beni benden.[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Şimdi haber yok o gemilerden,[/FONT] [font=pf_beausans_proregular, Calibri, Arial, sans-serif]Gönüldedir gözümde silinenler.[/FONT]
5 Haz 2016 #2 Eren karadağ E Üye Katılım 3 May 2016 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI bunu indiriyimde sevgilim bnden ayrılınca dinlerim
5 Haz 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Süloo S Banlı Üye Katılım 2 Haz 2016 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 Yaş 25 10 HİZMET YILI Eren karadağ' Alıntı: bunu indiriyimde sevgilim bnden ayrılınca dinlerim Genişletmek için tıklayın ... Denktir Şu An 1 Saatir Aynısını Tekrarlıyo Hiç Sıkılmadın Dakika 42 deyim
Eren karadağ' Alıntı: bunu indiriyimde sevgilim bnden ayrılınca dinlerim Genişletmek için tıklayın ... Denktir Şu An 1 Saatir Aynısını Tekrarlıyo Hiç Sıkılmadın Dakika 42 deyim