Luacals
Üye
Selamun Aleykum Arkadaşlar Millet veya Bir Kaç Kişi Wait Hatası Alıyor Bunu Çözümü
1 - hileyi açın yönetici olarak sonra site açılır hala wait diyor dur kesinlikle hileyi kapayın ama siteyi kapamayın sonra hileyi bidaha acın gene site açılır sonra ****** onayı gelmesi lazım eğer buda olmazsa 2 ye bakın
2 - GENE OLMADIYSA 3 BU SEFER 2 GOOGLEMİZ ACIKTI GOOGLEYİ KAPICAZ HİLE ACIK KALCAK VE 3 GOOGLEDE BİZ KENDİMİZ SİTEYE GİRECEGİZ
NOT : BİR REPPİ VE DESTEĞİ ESİRGEMEYİN HALA YAPAMAYANLAR YORUM
BU ARADA GENE OLMAZA SİTEDEN YENİDEN YÜKLEYİP YAPIN AYNI UYGULAMALARI
EĞER BUNLARDA OLMASA MH LOADERE 3 KEZ FALAN HIZLI ACIN 1 İSİ OLUR OLAN GOOGLEYE ****** BASIN KEYFİNİ CIKARIN
1 - hileyi açın yönetici olarak sonra site açılır hala wait diyor dur kesinlikle hileyi kapayın ama siteyi kapamayın sonra hileyi bidaha acın gene site açılır sonra ****** onayı gelmesi lazım eğer buda olmazsa 2 ye bakın
2 - GENE OLMADIYSA 3 BU SEFER 2 GOOGLEMİZ ACIKTI GOOGLEYİ KAPICAZ HİLE ACIK KALCAK VE 3 GOOGLEDE BİZ KENDİMİZ SİTEYE GİRECEGİZ
NOT : BİR REPPİ VE DESTEĞİ ESİRGEMEYİN HALA YAPAMAYANLAR YORUM
BU ARADA GENE OLMAZA SİTEDEN YENİDEN YÜKLEYİP YAPIN AYNI UYGULAMALARI
EĞER BUNLARDA OLMASA MH LOADERE 3 KEZ FALAN HIZLI ACIN 1 İSİ OLUR OLAN GOOGLEYE ****** BASIN KEYFİNİ CIKARIN
talhavurgn
Üye
kardeşim ikisini de denedim sildim tekrardan yükleyip denedim hala aynı sorun var
Luacals
Üye
KARDEŞİM BENDEDE VARDI 4 5 KEZ MH LOADERİ AYNI ANDA AC OLURRRRR BENDEDE OLUYOR HALA AMMA 4 5 KEZ ACINCA 1 İSİ ONAYLANIYOR OYUNDA OYNUOM SUAN 
talhavurgn
Üye
eyvallah kardeşim bide ****** onaylandıktan sonra oyuna girdiğinde hile inject olmuyor onaylanmış bir şekilde waiting wolftü yazıyor oyunda açılmıyor bi bilgin varmı
necatiarguz
Onaylı Üye
lan 3 5 tanede hani oluyodu rahat 20 tane acmışımdır hiç bi işe yaramadı
maosu kontrol edemedim ondan sonra
maosu kontrol edemedim ondan sonra
Luacals
Üye
HMMM KARDESİM MLSF KOREDE DENEDİM :: COK GÜZEL TÜRKDE GECERSİZ SÜRÜM DİYOR BENCE YENİDEN DENEtalhavurgn' Alıntı:eyvallah kardeşim bide r€klæm onaylandıktan sonra oyuna girdiğinde hile inject olmuyor onaylanmış bir şekilde waiting wolftü yazıyor oyunda açılmıyor bi bilgin varmı
KARDESİM MİLLETE OLUYOR DENE UYGULAMALAR GERCEK HADİ İYİ GECELERnecatiarguz' Alıntı:lan 3 5 tanede hani oluyodu rahat 20 tane acmışımdır hiç bi işe yaramadı
maosu kontrol edemedim ondan sonra![]()
necatiarguz
Onaylı Üye
millete dediğin bi sende olmuş ara bul sana olanı ?!! CAMON
necatiarguz
Onaylı Üye
AHAHAHAHA BU SANA EYVALLAH DİENİMİ DİOSUN Bİ BAK BAKİM NE YAZMIŞ lOGİN : WAİTİNG DİE Bİ HATA ALIOMUŞ ZTN SENN DEDĞİNDE HATA DEĞİŞİO YAPINCA
AMA YİNEDE HATA HATA DIR ANLİCAN Bİ BOK BECERDİĞİN YOK . BİZDE YALAN YOK KARDEŞ YAPAN VARSA SÖLESİN BİDA MSJ YAZMICAM SÖZ !
AMA YİNEDE HATA HATA DIR ANLİCAN Bİ BOK BECERDİĞİN YOK . BİZDE YALAN YOK KARDEŞ YAPAN VARSA SÖLESİN BİDA MSJ YAZMICAM SÖZ !
Luacals
Üye
KARDEŞİM BOŞ YAPMA DENENDİ SENİN PC BOKSA BEN NAPAM BOŞA BOK ATMA DEFOL GİTnecatiarguz' Alıntı:AHAHAHAHA BU SANA EYVALLAH DİENİMİ DİOSUN Bİ BAK BAKİM NE YAZMIŞ lOGİN : WAİTİNG DİE Bİ HATA ALIOMUŞ ZTN SENN DEDĞİNDE HATA DEĞİŞİO YAPINCA
necatiarguz
Onaylı Üye
kardeşim pc de suc yok sen kendinde oluyosa yap . ama nie %100 çözüm yazıosun konunun başına
lan kimsenin sorununu çözmedin . ben bu konunun silinmesini arz ediorum adminlerden
yanıltıcı ve sahtekarlıktan şikayetçiyim ?!?!?!?!
lan kimsenin sorununu çözmedin . ben bu konunun silinmesini arz ediorum adminlerden
yanıltıcı ve sahtekarlıktan şikayetçiyim ?!?!?!?!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.