4 Ağu 2016 #1 bugraozy B Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 34 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI wolftü'a Gelen Güncellemeyle : Oyuna girip çıktıkça Rütbeyi Düşürüyor ve Bir Odaya girmenize ya da oda kurduğuzda lag yapıp insanların gelmesine engel oluyor. Kamp değiştirince düzeliyor ama insanı Yoruyor az gp veriyor ! Çözüm Bilen varsa yazsın. Başka hile öneribelecek varsa önerirse çok mutlu olurum. İyi Günler
wolftü'a Gelen Güncellemeyle : Oyuna girip çıktıkça Rütbeyi Düşürüyor ve Bir Odaya girmenize ya da oda kurduğuzda lag yapıp insanların gelmesine engel oluyor. Kamp değiştirince düzeliyor ama insanı Yoruyor az gp veriyor ! Çözüm Bilen varsa yazsın. Başka hile öneribelecek varsa önerirse çok mutlu olurum. İyi Günler
4 Ağu 2016 #2 ShooterGenius S Üye Katılım 7 Tem 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI aynısı bndede oluyor yardım lütfen-
4 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 bugraozy B Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 34 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI [quote pid='216460' dateline='1470310438'] ShooterGeniusaynısı bndede oluyor yardım lütfen- [/quote] Başka hilelerdde bu oluyor muydu bilmiyorum. Biraz ara verdim akşama doğru r9 adında bir hile vardı ona bakacağım
[quote pid='216460' dateline='1470310438'] ShooterGeniusaynısı bndede oluyor yardım lütfen- [/quote] Başka hilelerdde bu oluyor muydu bilmiyorum. Biraz ara verdim akşama doğru r9 adında bir hile vardı ona bakacağım