Dword 7.2 Yetkililer Destek Ekibi Pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm;Dword 7.2 Version'unda ve daha önceki versiyondakilerinde 7.0 dan başlayarak Konumun Başlıgı Real Inventory Farkındayım Ama Bunuda Söylemek Zorundayım.Bu Dedigim Gibi Farklı Birşey Ama O Kadarda Değil;Ama Lütfen Sonuna Kadar Okuyun.Real Inventory Seçenegini Seçiyorum Ve Envanterimi Diziyorum Taklamı Takıyorum Asıl Olay takla ve kurt oynayışta.Oyuna Giriyorum Ve Kurt Oynuyorum Adama Takla Atıyorum Taklanın Sadece 1-2 Vuruşu Gidiyor Adama Veya Şansa Göre Hiç Vurmuyor ve NORMAL VURUŞ ve GÜÇ VURUŞ'Dada Aynı Şey Oluyor Bu Slot Inventory'in Problemi.Veya taklanın.Real Inventory e gelirsek Oda Onu Seçince Oyuna Giriyorum Tabi Envanterimi Diziyorum;W:KASMA A:KASMA D:KASMA ESC:KASMA KURTULMA YOLU (ANCAK) CHAT:SÜPER KASMA ve ancak  3 5 şey kasmayor oda kendimi zorlayıp agır oynarsam Bunun Çözümünü Söylerseniz Sevinirim
Emege Saygı O Kadar YAZDIM LÜTFEN.

İyi Forumlar
Bu Arada Bu Konuyu Sorumun Cevabını Daha Önce Alamadıgım İçin Açtım.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
RE: Dword 7.2 Real Inventory

Öncelikle Kurt vurmaması hile bugu herkez de öle ama kasma sana ait başkalarında olan bişey değil.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
byTT Zaten Bunun Çözümü Varmıdır Diyorum :)Abiicmmmm

Lan Sen Hayırdır Sanada O Zaman Ben Yorum Kasma Deyim Yürü Git Başına Bela Alma*ByArizaFisi

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BayArizaFisi' Alıntı:
Kardeş nolur boş yere konu açma dedinden bi bok anlamadım zaten hile fix yeni sürüm çıkıyo mal mal konu açmayın nolur yav

Öncelikle kimseye mal diyemessin sonrası bi bok anlamadıysan o senin zekana ait adam kurdun vurmadıgını ve hilede kasma olduğunu belirtiyor ve yardım istiyor konu boş değil sizin gibiler boş bence...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
LeviBrushTT' Alıntı:
BayArizaFisi' Alıntı:
Kardeş nolur boş yere konu açma dedinden bi bok anlamadım zaten hile fix yeni sürüm çıkıyo mal mal konu açmayın nolur yav

Öncelikle kimseye mal diyemessin sonrası bi bok anlamadıysan o senin zekana ait adam kurdun vurmadıgını ve hilede kasma olduğunu belirtiyor ve yardım istiyor konu boş değil sizin gibiler boş bence...

Adamın Dibisin byTT ABİMMMMMMM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...