- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Bu saatten sonra sabırlı olmak düşer biraz sabırlı ol.Mr Kingg' Alıntı:yav iki hesp banlandıı bugün açmıştım bi hesap sabah şimdi giriyim dedim ban yemiş arkadaş sürekli yan çar açıpda uğraşmak istemiyorum açıkçası bü çözüm bulalıım lütfen
Mr Kingg' Alıntı:yav iki hesp banlandı bugün açmıştım bi hesap sabah şimdi giriyim dedim bi baktım ban yemiş arkadaş sürekli yan çar açıpda uğraşmak istemiyorum açıkçası bi çözüm bulalım lütfen
Valdez' Alıntı:Reiz biliyorsun ki ceza sisteminde ilk 30 gün ban yersin sonrada sınırsız.Şimdi şöyle bir sıkıntı var.Diyelim ki ban sıkıntısı çözüldü.3-4 ay kullandık.Peki ya sonra ? Yine mi ban yiyeceğiz ? Yoksa hile otomatikten ban riskini anlayıp kendini kapatacak mı ? Yoksa güzelce afiyetle banımızı yemeye devam mı ediceğiz ?
O Kadar GP Kastık şimdi ban yersek sınırsız yeriz.3-4 saat sonra ''BAN TEST'' yazmasın ?
batuhan25' Alıntı:Valdez' Alıntı:Reiz biliyorsun ki ceza sisteminde ilk 30 gün ban yersin sonrada sınırsız.Şimdi şöyle bir sıkıntı var.Diyelim ki ban sıkıntısı çözüldü.3-4 ay kullandık.Peki ya sonra ? Yine mi ban yiyeceğiz ? Yoksa hile otomatikten ban riskini anlayıp kendini kapatacak mı ? Yoksa güzelce afiyetle banımızı yemeye devam mı ediceğiz ?
O Kadar GP Kastık şimdi ban yersek sınırsız yeriz.3-4 saat sonra ''BAN TEST'' yazmasın ?
Arkadaşa katılıyorum reis peki bidahaki ban yiyişimize sınırsızmı yerız yoksa yıne 30gunmu ?
CrawLTC' Alıntı:Nader11ndeu bunu yazarken sıkıntı basmadımı AS:dASD.aS
nader11ndeu' Alıntı:CrawLTC' Alıntı:Nader11ndeu bunu yazarken sıkıntı basmadımı AS:dASD.aS
Hayır sıkıntı basmadı, forumda hilede problem çıkınca ayaklanan bir kısım var, sadece hile için giren bir ksıım var. Onların artık bir şeylerin farkına varması lazım. Ellerini vicdanına koysunlar başka bir şey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?