Dword dışında hepsi log veriyor !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler bende Dword sorunsuz çalışıyor log felan vermiyor ama dword dışında hiçbir hile çalışmıyor yorumlara bakıyorum herkes güncel güzel hile felan diyor bende log veriyor çözümünü bilen varsa bir yoruma gelebilirmi. (supportwelbiaya mesaj at yazmayın)

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dword da bütün hileler mevcut zaten her zaman hile güncelleniyor hem başka hile de log veriyorsa hilede sorun vardır ha eyer bütün hilelerde log veriyorsa nader11ndeu paylaştı log çözümünü onu uygulayın dwordda bütün hileler var iken amatör hilelere neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki
istediklerinizi açın istediklerinizi açmayın hilede

Üye
9 HİZMET YILI
Frozenshade' Alıntı:
dword da bütün hileler mevcut zaten her zaman hile güncelleniyor hem başka hile de log veriyorsa hilede sorun vardır ha eyer bütün hilelerde log veriyorsa nader11ndeu paylaştı log çözümünü onu uygulayın dwordda bütün hileler var iken amatör hilelere neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki
istediklerinizi açın istediklerinizi açmayın hilede

Aynen haklısın ama dworddayken envanterdeki pençeyi dövmeni göremiyorsun takamıyorsun hızlı gpleri falan göstermiyor karakterlerimizi yada karakterlerimizdeki setide göremiyoruz kırmızı ve mavi oyunun verdiği karakter duruyo o yüzden başka hile kullanmaya çalışan olabilir şahsen bende başka hile denedim ama hepsinde log yiyorum bence bunun çözümü değil o hileleri kodlayanların hatası dwordu yapan site kurucuları kadar deneyimli değiller sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...