- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
edilmez ne alakası varAimbot eklenirse direk tespit edilir.
edilmez ne alakası varAimbot eklenirse direk tespit edilir.
kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem
ee yani aimsizmi olacak şimdi hile
aimbot değil de bu Features - Aim Key Change - Trigger B0t - Trigger Key - Aim Color (Purple,Yellow,Red) - Triggerbot Trigger Delay Change 10 - 100 - Shots Speed - Head X Head Y Body X Body Y Fov X Fov Y - Smooth Settings - Auto Fire - Aim Only On X - Fov Settings (X,Y) - Config System - Hitbox Change (Head,Neck,Body) - Flick Bot - Silent bu tarz şeyelr olsa ve yüksek rütbeye gelse çok iyi olur ama sadece bu ESP falan olmayacak.kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem
şuan hile betada test aşamasındaee yani aimsizmi olacak şimdi hile
sanane yaa sen önce bi türkçe yazı yazmayı öğren gelmiş bana posta koyuyor şuna bakit is enough without aimbot make your game better without aimbot
bişey olmaz sen kendi işine baksana yaa karışma yazarkende türkçe yazınso many player will ban if aimbot comes