Dword hack aimbot özelliği ne zaman gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem
1678290713920.png

O:aimbot eklenecek mi?
A:yakında olmayacak

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem
aimbot değil de bu Features - Aim Key Change - Trigger B0t - Trigger Key - Aim Color (Purple,Yellow,Red) - Triggerbot Trigger Delay Change 10 - 100 - Shots Speed - Head X Head Y Body X Body Y Fov X Fov Y - Smooth Settings - Auto Fire - Aim Only On X - Fov Settings (X,Y) - Config System - Hitbox Change (Head,Neck,Body) - Flick Bot - Silent bu tarz şeyelr olsa ve yüksek rütbeye gelse çok iyi olur ama sadece bu ESP falan olmayacak.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
ee yani aimsizmi olacak şimdi hile
şuan hile betada test aşamasında
eğer hilenin güvenli ve olmuş(olgunlaşmış anlamında/gelişmiş)olduğunu düşünürseler ekleyeceklerini düşünüyorum
hile konusuna gönderdiğimiz incelemelere yazabilirsin ne ekleneblir ne eklenemez gibi şeyleri
okuyorlardır bence
hile daha geliştirme aşamasında her zaman birşeyler ekleniyor
geliştiriliyor yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
it is enough without aimbot make your game better without aimbot

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam aimbot eklenirse ban riski yükselir tabiki ama gelip gelmiceğini biz bilemeyiz geliştiriciler bilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk şuan ban yemeyecek şekilde ayarlamaya çalışıyorlar umarım en kısa sürede gelir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aimsiz olacak diye biliyorum da aimle belli olur hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...