Arkadaslar dword hackte herkezin yanlıs bildigi bir sey var arkadaslar dword hackte real inventory ozelligi sadece gostermelik yanızca bana gore degil bu arkadaslar eger real inventory olsaydı silahlar atılabilirdi peki real inventory degilde ne diceksiniz envanterde aldıgınız bir silah mesela ana silah slotuna yani 1 . slota elverici sl pro koydunuz onun kodları hileye isleniyo ve o silahı kullanıyonuz yani bu gostermelik real inv. gerçek olsaydı eger silahların ozellikleri gorunurdu ve silahlar atılabilirdi ... hackin kullandıgı gzn hack algorıtmasındaki gibi bu yuzden bunu duzeltilmesini yetkililerden istiyorum gostermelik real inv. yazsanız yeterli olur
Başka bir Sitenin ismini içeren Konu Açma BANLARIM . ve GİT BAK BAKALIM WLP Den başka hangi ücretsiz hilede Real envanterde Silahlar yere atılıyormuş bunlarla gel bize Yok real degilmiş vsvs Senin Yere silah atman içinmi ugraşacaz LALE git aç oyna hileyle silahı yere atacaksanda git wlp kullan ver ücretini mal mal konu açıyosunuz .
ben size duzeltin dedim yere silah atmalık hile istiyorum demedim bide baska sitenin ismini verdigim için pardon ha bide mal mal kufur edenler var ben onlara bisey demiyom zaten kendilerini pro sanıyolar o yuzden burda amacım sizin hilenizi kotulemek degil anlıyorum çaba harcıyonuz bu yuzdende size saygı gosteriyorum