18 Kas 2016 #1 servet123 S Üye Katılım 15 Eki 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI windows10 64 bit reklam onayına basıyorum sarı yazı geliyor sonra herhangi bir reklama tıklıyom yazı yeşile dönmüyor çok denedim hala dönmüyor bide açılmıyor reklamı onaylayın diyor gene sorun nedir. :huh: :huh:
windows10 64 bit reklam onayına basıyorum sarı yazı geliyor sonra herhangi bir reklama tıklıyom yazı yeşile dönmüyor çok denedim hala dönmüyor bide açılmıyor reklamı onaylayın diyor gene sorun nedir. :huh: :huh:
18 Kas 2016 #2 efsaneemre74 E Uzman Üye Katılım 11 Eki 2016 Mesajlar 158 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI RE: Dword hack sorunu win10 chorumda zenmate eklentısı olabılır yada chorume varsayılan tarayıcı yapmamasındır birşey sorucam wolftü kapanınca joygamenin sitesi geliyor ya neyden acılıyor expoler chorume ?
RE: Dword hack sorunu win10 chorumda zenmate eklentısı olabılır yada chorume varsayılan tarayıcı yapmamasındır birşey sorucam wolftü kapanınca joygamenin sitesi geliyor ya neyden acılıyor expoler chorume ?
19 Kas 2016 Konuyu başlatan #3 servet123 S Üye Katılım 15 Eki 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI RE: Dword hack sorunu win10 efsaneemre74' Alıntı: chorumda zenmate eklentısı olabılır yada chorume varsayılan tarayıcı yapmamasındır birşey sorucam wolftü kapanınca joygamenin sitesi geliyor ya neyden acılıyor expoler chorume ? Genişletmek için tıklayın ... o hep gelir oyunu kapayınca
RE: Dword hack sorunu win10 efsaneemre74' Alıntı: chorumda zenmate eklentısı olabılır yada chorume varsayılan tarayıcı yapmamasındır birşey sorucam wolftü kapanınca joygamenin sitesi geliyor ya neyden acılıyor expoler chorume ? Genişletmek için tıklayın ... o hep gelir oyunu kapayınca
19 Kas 2016 #4 efsaneemre74 E Uzman Üye Katılım 11 Eki 2016 Mesajlar 158 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI RE: Dword hack sorunu win10 servet123' Alıntı: efsaneemre74' Alıntı: chorumda zenmate eklentısı olabılır yada chorume varsayılan tarayıcı yapmamasındır birşey sorucam wolftü kapanınca joygamenin sitesi geliyor ya neyden acılıyor expoler chorume ? Genişletmek için tıklayın ... o hep gelir oyunu kapayınca Genişletmek için tıklayın ... tamamda nerden acılıyor chorumedanmı exploerdanmı firefox yada ?
RE: Dword hack sorunu win10 servet123' Alıntı: efsaneemre74' Alıntı: chorumda zenmate eklentısı olabılır yada chorume varsayılan tarayıcı yapmamasındır birşey sorucam wolftü kapanınca joygamenin sitesi geliyor ya neyden acılıyor expoler chorume ? Genişletmek için tıklayın ... o hep gelir oyunu kapayınca Genişletmek için tıklayın ... tamamda nerden acılıyor chorumedanmı exploerdanmı firefox yada ?