23 Nis 2016 #1 desthur Lord_Of_Recep Uzman Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 165 Tepki puanı 11 Ödüller 9 Yaş 29 10 HİZMET YILI [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Nader11ndeu[/FONT] Ve diğer yönetici kardeşlerim hileyi açıyorum chorme'den siteye giriyorum '' Wait for acces memoryhackers.org '' yazısı kalıyor wolftü waiting yazısı çıkmıyor yanii hileyi yapamıyorum Sorun nee ??
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Nader11ndeu[/FONT] Ve diğer yönetici kardeşlerim hileyi açıyorum chorme'den siteye giriyorum '' Wait for acces memoryhackers.org '' yazısı kalıyor wolftü waiting yazısı çıkmıyor yanii hileyi yapamıyorum Sorun nee ??
23 Nis 2016 #2 MrHackers M Üye Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI site güncellemesi var aynı başlığı bende attım Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Nis 2016 #3 ByClxon zulme karşı mukavemet! Süper Üye Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 1,357 Çözümler 20 Tepki puanı 386 Ödüller 11 10 HİZMET YILI O yazı çıktıktan sonra kendin memoryhackers`ı aç olmassa hileyi aç ve hile ekranını kapa tekrar aç ama memoryhackers sitesini kapatma. İyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla
O yazı çıktıktan sonra kendin memoryhackers`ı aç olmassa hileyi aç ve hile ekranını kapa tekrar aç ama memoryhackers sitesini kapatma. İyi forumlar.