KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:KaanB' Alıntı:Bakalımbi
Abicim oyunu açtığımda zararlı program bulundu diyor ve oyunu çalıştırmıyor.
Windows Defender i yada Antivirüs Programını Kapatınız..
Antivirüsüm yok ve defenderım kapalı.Zaten bu siteye girişler durduktan sonra olmaya başladı bu olay.
Hepsini denedim. Bir türlü olmuyor.Ne olduysa şu sitedeki bakımdan sonra oldu.Daha iyi yardım edebilmeniz için resim link abi.Başta sorun herkesde sanıyordum ama sanırım tek bendeymiş.Çok da işime yarıyordu :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:KaanB' Alıntı:Bakalımbi
Antivirüsüm yok ve defenderım kapalı.Zaten bu siteye girişler durduktan sonra olmaya başladı bu olay.
kardeşim bilgisayarında drvradar gibi bi program varsa kaldır pc resetle wolf kaldır kur gene resetle sorun çözüldü
IIIIITHEIIIES' Alıntı:aga ben zaten paylaşmadımmı onu ?
kardeşim ayıp ama ben zaten konu açmıştım http://memoryhackers.org/konu-mhloader-i-calismayan-iceri.mh
aga alıntı diye düzelt bari şunu
Aga bence sen Format at temizlensin bi pcKaanB' Alıntı:Hepsini denedim. Bir türlü olmuyor.Ne olduysa şu sitedeki bakımdan sonra oldu.Daha iyi yardım edebilmeniz için resim link abi.Başta sorun herkesde sanıyordum ama sanırım tek bendeymiş.Çok da işime yarıyordu :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:KaanB' Alıntı:Bakalımbi
kardeşim bilgisayarında drvradar gibi bi program varsa kaldır pc resetle wolf kaldır kur gene resetle sorun çözüldüBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Monster' Alıntı:IIIIITHEIIIES' Alıntı:aga ben zaten paylaşmadımmı onu ?
kardeşim ayıp ama ben zaten konu açmıştım http://memoryhackers.org/konu-mhloader-i-calismayan-iceri.mh
K.b kardeşim senden görmedim K.B yinede
Aga bence sen Format at temizlensin bi pcKaanB' Alıntı:Hepsini denedim. Bir türlü olmuyor.Ne olduysa şu sitedeki bakımdan sonra oldu.Daha iyi yardım edebilmeniz için resim link abi.Başta sorun herkesde sanıyordum ama sanırım tek bendeymiş.Çok da işime yarıyordu :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:Windows Defender i yada Antivirüs Programını Kapatınız..
kardeşim bilgisayarında drvradar gibi bi program varsa kaldır pc resetle wolf kaldır kur gene resetle sorun çözüldüBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:IIIIITHEIIIES' Alıntı:aga ben zaten paylaşmadımmı onu ?
Aga bence sen Format at temizlensin bi pcKaanB' Alıntı:Hepsini denedim. Bir türlü olmuyor.Ne olduysa şu sitedeki bakımdan sonra oldu.Daha iyi yardım edebilmeniz için resim link abi.Başta sorun herkesde sanıyordum ama sanırım tek bendeymiş.Çok da işime yarıyordu :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Antivirüsüm yok ve defenderım kapalı.Zaten bu siteye girişler durduktan sonra olmaya başladı bu olay.
2 Gün önce temizden bir format attım.Şuanda bilgisayarımda tanıdık gelmeyen hiçbir uygulama yok.Hepside hep olan programlar (wolftü skype minecraft vs.)
Siz bunları yazarken silip tekrar kurdum.Şimdi oyun hiç açılmıyor.Oyunu başlat dediğimde öylece kalıyor.Ne cins bir olay ya :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:IIIIITHEIIIES' Alıntı:aga ben zaten paylaşmadımmı onu ?
Aga bence sen Format at temizlensin bi pcKaanB' Alıntı:Hepsini denedim. Bir türlü olmuyor.Ne olduysa şu sitedeki bakımdan sonra oldu.Daha iyi yardım edebilmeniz için resim link abi.Başta sorun herkesde sanıyordum ama sanırım tek bendeymiş.Çok da işime yarıyordu :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:kardeşim bilgisayarında drvradar gibi bi program varsa kaldır pc resetle wolf kaldır kur gene resetle sorun çözüldüBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 Gün önce temizden bir format attım.Şuanda bilgisayarımda tanıdık gelmeyen hiçbir uygulama yok.Hepside hep olan programlar (wolftü skype minecraft vs.)
wolftü ın iyice kalktığından emin ol ve c deki herşeyi kaldır d ye at bendede bi ara vardı onlarda yoksa tek çöüzümün wolfe yeni bi güncelleme gelmesi
KaanB' Alıntı:Siz bunları yazarken silip tekrar kurdum.Şimdi oyun hiç açılmıyor.Oyunu başlat dediğimde öylece kalıyor.Ne cins bir olay ya :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:IIIIITHEIIIES' Alıntı:aga ben zaten paylaşmadımmı onu ?
Aga bence sen Format at temizlensin bi pcKaanB' Alıntı:Hepsini denedim. Bir türlü olmuyor.Ne olduysa şu sitedeki bakımdan sonra oldu.Daha iyi yardım edebilmeniz için resim link abi.Başta sorun herkesde sanıyordum ama sanırım tek bendeymiş.Çok da işime yarıyordu :/Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
wolftü ın iyice kalktığından emin ol ve c deki herşeyi kaldır d ye at bendede bi ara vardı onlarda yoksa tek çöüzümün wolfe yeni bi güncelleme gelmesi
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:Beyler Sıkıntınız tam olarak ne soyleyın bi cozum bulayım
Windows 10 kullanıyorum rezervasyon ile kurdumIIIIITHEIIIES' Alıntı:dword hackin eski sürümü veya inject programları gibi programlarda yapabilir
KaanB' Alıntı:Siz bunları yazarken silip tekrar kurdum.Şimdi oyun hiç açılmıyor.Oyunu başlat dediğimde öylece kalıyor.Ne cins bir olay ya :/IIIIITHEIIIES' Alıntı:KaanB' Alıntı:Monster' Alıntı:K.b kardeşim senden görmedim K.B yinede
Aga bence sen Format at temizlensin bi pc
aga bana windows sürümü ve home basic veya başka birşeyse onuda yazarmısın
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:Arkadaşlar Driver radar pro ve sandboxie tarzı program varsa silin ve wolfteamı silin ama hiç bişi kalmıayacak şekilde loglar dahil özellikle loglar sonra yenıden kurulumunu yapın
Düzelicektir.
İyi Forumlar...
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:Win 10 Gıcık bir sistem ve bu yuzden win10 kullanan arkadaşlarda genel bi sıkıntı bu Win10 u derhal terk etmenı onerırım eğer PC kullanmak istiorsan berbat bir sistem
sahinkaan' Alıntı:Bende böyle sorun yok anlamadım ?
KaanB' Alıntı:NickBeLiRSiZZ' Alıntı:Win 10 Gıcık bir sistem ve bu yuzden win10 kullanan arkadaşlarda genel bi sıkıntı bu Win10 u derhal terk etmenı onerırım eğer PC kullanmak istiorsan berbat bir sistem
Windows 10 benim tüm sorunlarımın çözümü oldu.Zaten ben hileyi çok rahat kullanıyodum.Nedense site bakıma alınınca açılmamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?