MuhammeDalgali' Alıntı:Grafik ayarlarını düşürün ve Çöznürlüğü 800x600 yapın.
Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Grafik ayarlarını düşürün ve Çöznürlüğü 800x600 yapın.
Hemen Deniyorum Bidakka
Dostum Hala Kasma Var Sadece Name Esp Yi Açtığım Hale PC Felç Çözümü Yokmu
MuhammeDalgali' Alıntı:Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Grafik ayarlarını düşürün ve Çöznürlüğü 800x600 yapın.
Hemen Deniyorum Bidakka
Hilelerin hiçbirini aktif etmediğinde kasıyor mu ?
Bende hileyle girdiğim zaman biraz kasıyor ama ayarları düşürünce yada Visual altındaki hileleri çalıştırmadığımda kasmıyor. Üzgünüm şuan başka bi çözüm gelmiyor aklıma.Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Grafik ayarlarını düşürün ve Çöznürlüğü 800x600 yapın.
Hemen Deniyorum Bidakka
evet
Bilgi İçin Teşekkürler.MuhammeDalgali' Alıntı:Bende hileyle girdiğim zaman biraz kasıyor ama ayarları düşürünce yada Visual altındaki hileleri çalıştırmadığımda kasmıyor. Üzgünüm şuan başka bi çözüm gelmiyor aklıma.Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Grafik ayarlarını düşürün ve Çöznürlüğü 800x600 yapın.
Hemen Deniyorum Bidakka
evet
Rica Ederim. Çözümünü bulursam sana haber veririm.Heijan' Alıntı:Bilgi İçin Teşekkürler.MuhammeDalgali' Alıntı:Bende hileyle girdiğim zaman biraz kasıyor ama ayarları düşürünce yada Visual altındaki hileleri çalıştırmadığımda kasmıyor. Üzgünüm şuan başka bi çözüm gelmiyor aklıma.Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Heijan' Alıntı:Hemen Deniyorum Bidakka
evet
dostum virüs programı kapalı güvenlik duvarıda öyle yine oynanmıyorMuhammeDalgali' Alıntı:Rica Ederim. Çözümünü bulursam sana haber veririm.Heijan' Alıntı:Bilgi İçin Teşekkürler.MuhammeDalgali' Alıntı:Bende hileyle girdiğim zaman biraz kasıyor ama ayarları düşürünce yada Visual altındaki hileleri çalıştırmadığımda kasmıyor. Üzgünüm şuan başka bi çözüm gelmiyor aklıma.Heijan' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Hilelerin hiçbirini aktif etmediğinde kasıyor mu ?
evet
Bilgisayarında virüs taraması yapmayı dene. Oyuna girmeden Virüs programı ve güvenlik duvarını kapatmayıda deneyebilirsin
Heijan' Alıntı:dostum virüs programı kapalı güvenlik duvarıda öyle yine oynanmıyorMuhammeDalgali' Alıntı:Rica Ederim. Çözümünü bulursam sana haber veririm.Heijan' Alıntı:Bilgi İçin Teşekkürler.MuhammeDalgali' Alıntı:Bende hileyle girdiğim zaman biraz kasıyor ama ayarları düşürünce yada Visual altındaki hileleri çalıştırmadığımda kasmıyor. Üzgünüm şuan başka bi çözüm gelmiyor aklıma.Heijan' Alıntı:
Bilgisayarında virüs taraması yapmayı dene. Oyuna girmeden Virüs programı ve güvenlik duvarını kapatmayıda deneyebilirsin
MuhammeDalgali' Alıntı:Heijan' Alıntı:dostum virüs programı kapalı güvenlik duvarıda öyle yine oynanmıyorMuhammeDalgali' Alıntı:Rica Ederim. Çözümünü bulursam sana haber veririm.Heijan' Alıntı:Bilgi İçin Teşekkürler.MuhammeDalgali' Alıntı:Bende hileyle girdiğim zaman biraz kasıyor ama ayarları düşürünce yada Visual altındaki hileleri çalıştırmadığımda kasmıyor. Üzgünüm şuan başka bi çözüm gelmiyor aklıma.
İlk önce virüs taraması yapıtınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?