Üye
HACKER kurdu' Alıntı:KARDEŞİM BU KONUYA BAK BELKİ OLUR http://memoryhackers.org/konu-dword-yazilar-yesil-olmuyor-kesin-cozum.mh?pid=187292#pid187292
semih71' Alıntı:bende sarı bile olmuyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor kalıyor. r€klæmlarıda denedim bikaç gün önce bi sıkıntı yoktu lütfen yardımcı olurmusunuz
bloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bende sarı bile olmuyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor kalıyor. r€klæmlarıda denedim bikaç gün önce bi sıkıntı yoktu lütfen yardımcı olurmusunuz
kardeşim yönetici çalıştır başka bişe elleme chrome oto atacaktır sende atıyor mu ??
semih71' Alıntı:bloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bende sarı bile olmuyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor kalıyor. r€klæmlarıda denedim bikaç gün önce bi sıkıntı yoktu lütfen yardımcı olurmusunuz
kardeşim yönetici çalıştır başka bişe elleme chrome oto atacaktır sende atıyor mu ??
hayır atmıyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor öylece kalıyor daha bi kaç gün önce çalısıyordu ne oldu bilemedim
wolfteami sildim geri yükledim hileyi tekrar yükledim sitem geri yüklemesi yaptım hatta başka hesap açıp da denedim yok olmuyorbloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bende sarı bile olmuyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor kalıyor. r€klæmlarıda denedim bikaç gün önce bi sıkıntı yoktu lütfen yardımcı olurmusunuz
hayır atmıyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor öylece kalıyor daha bi kaç gün önce çalısıyordu ne oldu bilemedim
bak bilgisayara reset at hileyi sil bida yeniden temiz indir bir daha dene siteden çıkış yap geri gir sarı olacak sonra ise reklama tıkla yeşil olur başıma çok geldi bunlar
boş zamanımda bi bakayım kardeşim tw densemih71' Alıntı:wolfteami sildim geri yükledim hileyi tekrar yükledim sitem geri yüklemesi yaptım hatta başka hesap açıp da denedim yok olmuyorbloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bende sarı bile olmuyor yönetici olarak çalıştırıyorum siteye giriyor kalıyor. r€klæmlarıda denedim bikaç gün önce bi sıkıntı yoktu lütfen yardımcı olurmusunuz
bak bilgisayara reset at hileyi sil bida yeniden temiz indir bir daha dene siteden çıkış yap geri gir sarı olacak sonra ise reklama tıkla yeşil olur başıma çok geldi bunlar
şimdi bakamazmısın ?bloodabi' Alıntı:boş zamanımda bi bakayım kardeşim tw densemih71' Alıntı:wolfteami sildim geri yükledim hileyi tekrar yükledim sitem geri yüklemesi yaptım hatta başka hesap açıp da denedim yok olmuyorbloodabi' Alıntı:semih71' Alıntı:bloodabi' Alıntı:kardeşim yönetici çalıştır başka bişe elleme chrome oto atacaktır sende atıyor mu ??
MaxGTr' Alıntı:******* BAS KARDES YEŞİL OLUR OLMASSA TW WER YAPAM
******* bask kardes
Ana sayfadaki anketler bas olur lol yazana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?