Onaylı Üye
LiveBrushTT' Alıntı:Güzel bilgi ama konu başlıgını düzelt konu kilit yemesin herkez yararlansın.
halil9010' Alıntı:Aynen öyle bir şey var ama onu yapınca çok geçmeden aah hatasıyla atıyo
LiveBrushTT' Alıntı:Güzel bilgi ama konu başlıgını düzelt konu kilit yemesin herkez yararlansın.
kardandedea' Alıntı:LiveBrushTT' Alıntı:Güzel bilgi ama konu başlıgını düzelt konu kilit yemesin herkez yararlansın.
Abi Yardımcı Olurmusun Herşeyi Yapıyorum Dwordda İd Parola Giriyorum Sonra Giriş Diyorum Xingcode 3 Dolarkende Denedim Olmuyor Giriş Diyorum Kapanmıyor Abi Yardımcı Olabilenlere +1 Rep Lütfen
LiveBrushTT' Alıntı:kardandedea' Alıntı:Abi Yardımcı Olurmusun Herşeyi Yapıyorum Dwordda İd Parola Giriyorum Sonra Giriş Diyorum Xingcode 3 Dolarkende Denedim Olmuyor Giriş Diyorum Kapanmıyor Abi Yardımcı Olabilenlere +1 Rep Lütfen
özelden alpemix at
halil9010' Alıntı:Aynen öyle bir şey var ama onu yapınca çok geçmeden aah hatasıyla atıyo
nader11ndeu' Alıntı:Yeni versiyonda res atma eklenecek zaten, böyle yaparsan aah hatası alırsın
princesoap' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Yeni versiyonda res atma eklenecek zaten, böyle yaparsan aah hatası alırsın
ulan sen adamın dibisin dibiiiiiiiii ulan ne desek az beee hemen diğer versiyona geçelim
nader11ndeu' Alıntı:Yeni versiyonda res atma eklenecek zaten, böyle yaparsan aah hatası alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?