11 Şub 2016 #1 SunX S Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI imd yi yönetici olarak çalıştırıp loaderi açıyorum o siyah ekran gelip kapanıyor başka bir şey gelmiyor MHLog'a baktım İçinde bu yazıyordu Guncelleme Kontrolu Yapiliyor.. Yeni Bir Guncelleme Bulundu. Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz. Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz. Guncelleme Tamamlandi. Genişletmek için tıklayın ... Bu yazıyordu ne yapmam gerek ?
imd yi yönetici olarak çalıştırıp loaderi açıyorum o siyah ekran gelip kapanıyor başka bir şey gelmiyor MHLog'a baktım İçinde bu yazıyordu Guncelleme Kontrolu Yapiliyor.. Yeni Bir Guncelleme Bulundu. Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz. Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz. Guncelleme Tamamlandi. Genişletmek için tıklayın ... Bu yazıyordu ne yapmam gerek ?
11 Şub 2016 #2 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI hile güncelleniyor kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2016 Konuyu başlatan #3 SunX S Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI ufuk' Alıntı: hile güncelleniyor kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Birşey yapmama gerek yok o zaman ? hilenin açıldıgını nasıl ögrenebilirim bi yerde paylaşılıyormu Oyla 0 Olumsuz oyla
ufuk' Alıntı: hile güncelleniyor kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Birşey yapmama gerek yok o zaman ? hilenin açıldıgını nasıl ögrenebilirim bi yerde paylaşılıyormu
11 Şub 2016 #4 Jakies J Seçkin Üye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 367 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Hile Bakımda Yani Girişler Kapalı. Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2016 #5 sahinkaan S Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 Ödüller 7 Yaş 28 10 HİZMET YILI Güncelleme var heralde hile 6.7.2 olcak ama nadeu 30 günde olur dedi belirsiz Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2016 #6 Azrail A Seçkin Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 520 Tepki puanı 2 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Güncelleme Var Kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2016 #7 ProxyGG P Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Azrail' Alıntı: Güncelleme Var Kardeş Genişletmek için tıklayın ... Abi güncelleme var Pazartesinden beri güncellenecek yazıyo güncellenmedi sebebi nedir bi bilgin varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
Azrail' Alıntı: Güncelleme Var Kardeş Genişletmek için tıklayın ... Abi güncelleme var Pazartesinden beri güncellenecek yazıyo güncellenmedi sebebi nedir bi bilgin varmı