6 Ara 2016 Yasaklandı #1 abiniz54 A Üye Katılım 30 Nis 2016 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Sa Bütün MemoryHackers Ailesi; Ben Hileyi Yönetici Olarak Açıyorum İlk ''Oyunu Seç'' Diyorum ''NyxLauncher'' ı Seçiyorum Dosyalar Başarıyla Atıldı Diyor Sonra Hep Reklam Onayı Diyor Yardım Olurmusunuz Reklam Onayıda Yapamıyorum
Sa Bütün MemoryHackers Ailesi; Ben Hileyi Yönetici Olarak Açıyorum İlk ''Oyunu Seç'' Diyorum ''NyxLauncher'' ı Seçiyorum Dosyalar Başarıyla Atıldı Diyor Sonra Hep Reklam Onayı Diyor Yardım Olurmusunuz Reklam Onayıda Yapamıyorum
6 Ara 2016 #2 lordsmirnoff L Onaylı Üye Katılım 20 Eyl 2016 Mesajlar 80 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 41 9 HİZMET YILI r3klam onayını acıyorsun acıkken sıteye gırıyorsun reklamlardan bırıne tıklıyorsun tıkladıktan sonra yenı bır sekme acılacak acılan sekmelerı atıp tekrardan sıteye gırersen yesıle de donmus olur hıleyı kullanabılırsın artık
r3klam onayını acıyorsun acıkken sıteye gırıyorsun reklamlardan bırıne tıklıyorsun tıkladıktan sonra yenı bır sekme acılacak acılan sekmelerı atıp tekrardan sıteye gırersen yesıle de donmus olur hıleyı kullanabılırsın artık