Dword Klan Vslik Hile 32bit'de Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Sayın MemoryHackers ekibi ; 

3-4 gün öncesine kadar çalışan " wolftü Dword Lite Klan Vslik Hile " Son güncellemeden 

sonra hata vermeye başladı. Bilgisayarım Win7 32 Bit. Hileyi indirip Mhloader'i Rar dan çıkardıktan sonra bir exe dosyası 

oluşturuluyor.Ve bu exe dosyasını yönetici olarak çalıştırdığımda "..... exe geçerli bir Win32 uygulaması değil diyor.Bunun 

nedenide oluşturulan exe dosyasının 64 bit bilgisayarlara göre oluşturulmuş olmasından kaynaklanıyor bana göre. 

Bu yüzden ;

yeni bir güncelleme getirip 32 bit de de çalışmasını sağlamalısınız. Lütfen en kısa sürede bir güncelleme getirin. 

Teşekkürler...

Mk7ovM.png

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Virüs programını kapatıp dene. Bilgisiz bir cahil insansın bu arada :)

Abi bndede Onceden Dowrd Çalısıyodu en son guncellemedn sonra kırmızıda kalma sorunu var vrus programı açık degıl saat tarih doğru zenmate vb. yok ama çalısmıyor

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Yeni Oluşan Exeyi Silip Mhloaderden yeni random oluştur düzelir olmassa virüs programı kapa bendede oluyordu bu hata düzelttim sil yeniden yükle

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Virüs programını kapatıp dene. Bilgisiz bir cahil insansın bu arada :)

Kapatıp denemedim mi sanıyorsunuz. İşinize gelmeyince bilgisiz oluyoruz. Hemen kestirip atacagınıza güncelleme getirseniz daha iyi olur.Cevabınız için tesekkurler...

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Frozen' Alıntı:
furkanas3' Alıntı:
bende çalışıyo :D 32 bit

bendede çalışıyodu da yeni güncellemeden sonra böyle olmaya başladı.

bak soyle yap:eek: setup u sil mhloader ı aç sonra seteu dosyası gelince aç yine olmassa sil yine mhloader aç setup gelsin boyle yap

bi zaman sonra olcak bendede oluyodu ÇD

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ben Windows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum hile çalışıyor. Tek sıkıntısı oyunda Real Inventory açtığımda kayıt olmuyor silahlar edsden çıkıyorum lobiye giriyorum envantere girdiğimde slotlar bom boş :)

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
utkurei19' Alıntı:
Ben Windows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum hile çalışıyor. Tek sıkıntısı oyunda Real Inventory açtığımda kayıt olmuyor silahlar edsden çıkıyorum lobiye giriyorum envantere girdiğimde slotlar bom boş :)

tüm silahları diziceksin(boş yer kalmicak yoksa olmaz) ondan sonra bir kere lobiye dönme tuşuna bascan sonra eds ye gircen tekrar lobi tuşuna bascan öyle kayıt olur

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Sorunu hallettim. ( Sorunun nedeni kayıt defterindeki gereksiz oluşturulmuş exe dosyasının kayıt girdileridir. Ccleaner ile kayıt defterini temizleyip hileyi baştan indirip çıkarttım ve sorun düzeldi. )

Not: Bir şeyi bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıptır. Ben kendi uğraşlarım sonucunda sorunumu çözdüm. Egosu olanlara tavsiyem; Kendinizi yüceltmeyin.

"şu toprak altında ustada bir çırakta"...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...