3 Ara 2016 #1 BladArrow B Üye Katılım 12 Kas 2016 Mesajlar 44 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI HERKEZ YAPA BİLİR Selamun Aleykum Arkadaşlar wolftü da bildiniz gibi KP kasmak okadar kolay dehil Bu yüzden Kp kasmanın takdıni göstercem zaten cok kısa 1- Dword GP Farmeri indirin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bota bırakıp Kutu kasın 3- Kutulardan cıkan eşyaların hepsini dönüştürn 4- Şanslıysanız 5000kp lık silahlar cıkar 5- Böyle böyle kolayca kasa bilirsiniz Kp Yapamadınız yer olursa yorum yazın ama hepsini yapmışsınız dır sız
HERKEZ YAPA BİLİR Selamun Aleykum Arkadaşlar wolftü da bildiniz gibi KP kasmak okadar kolay dehil Bu yüzden Kp kasmanın takdıni göstercem zaten cok kısa 1- Dword GP Farmeri indirin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bota bırakıp Kutu kasın 3- Kutulardan cıkan eşyaların hepsini dönüştürn 4- Şanslıysanız 5000kp lık silahlar cıkar 5- Böyle böyle kolayca kasa bilirsiniz Kp Yapamadınız yer olursa yorum yazın ama hepsini yapmışsınız dır sız
3 Ara 2016 #2 burak539425 B Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Yaş 31 9 HİZMET YILI Teşekkürler Öğretici <3 Biliyordum zaten bilmeyenler için
3 Ara 2016 #3 burak539425 B Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Yaş 31 9 HİZMET YILI emircanpullu' Alıntı: sssssssssssssssssssssssssssssssssssss Genişletmek için tıklayın ... Çiki çiki ban ban çiki ban ban Saçma Yorumlar Ban Sebebidir !!
emircanpullu' Alıntı: sssssssssssssssssssssssssssssssssssss Genişletmek için tıklayın ... Çiki çiki ban ban çiki ban ban Saçma Yorumlar Ban Sebebidir !!
3 Ara 2016 Konuyu başlatan #4 BladArrow B Üye Katılım 12 Kas 2016 Mesajlar 44 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI burak539425' Alıntı: Teşekkürler Öğretici <3 Biliyordum zaten bilmeyenler için Genişletmek için tıklayın ... Nedemek Kardeş Görevimiz
burak539425' Alıntı: Teşekkürler Öğretici <3 Biliyordum zaten bilmeyenler için Genişletmek için tıklayın ... Nedemek Kardeş Görevimiz